مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران از راه اندازی ۱۰۸ خانه محیط زیست در شهرها و روستاهای استان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۴۴۱۶۶

به گزارش جام جم آنلاین مازندران، عطاء الله کاویان  در مورد اقدامات شاخص حوزه محیط زیست دریایی تصریح کرد: استان مازندران با توجه به موقعیت جغرافیایی خط ساحلی طولانی دارد که با تلاش این اداره کل بیش از ۳۶ مورد آزاد سازی سواحل داشته‌ایم که در اختیار ارگان‌های مختلف دولتی، نظامی و شخصی بوده که رشد ۳۵۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال‌های گذشته دارد.

وی بیان کرد: ۵۳ طرح در حوزه شناگاه‌ها به صورت مستمر در حال پایش سواحل استان است و پاکسازی سواحل که به صورت هفتگی انجام می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران به تشریح عملکرد واحد آموزش پرداخت و هدف این واحد را آموزش و تنویر افکارعمومی جامعه دانست و امیدآفرینی را از محورهای مورد تاکید دولت سیزدهم در سال‌های اخیر عنوان کرد و افزود: برای امیدآفرینی در حوزه محیط زیست اقدامات شاخص این حوزه را با کمک رسانه‌ها به مردم انتقال می‌دهیم.

وی در ادامه با بیان اینکه ۱۰۸ خانه محیط زیست در شهرها و روستاهای مازندران افتتاح شده است، خاطرنشان کرد: در همه شهرهای استان خانه محیط زیست راه اندازی شده تا مکانی برای گفتمان سازی و مشارکت جوامع محلی برای بررسی مسائل حوزه محیط زیست و تصمیم گیری در راستای اجرای آن باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران از افتتاح اولین «خانه محیط زیست فناور» در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل خبر داد و گفت: در تلاش هستیم تا از روش‌های دانش بنیان در حل مسائل و مشکلات محیط زیست استفاده کنیم.

کاویان اظهار کرد: برای اولین بار در استان مازندران دوره دیپلم محیط بانی در مجموعه فنی حرفه‌ای شهید بهشتی ساری راه اندازی شد و دانش آموزان از مهر امسال در رشته محیط بانی شروع به تحصیل کردند.

وی در ادامه به رشد ۵۰ درصد آموزش دهیاران نسبت به گذشته اشاره کرد و افزود: دهیاران بیشتر شهرهای حوزه تالاب و مناطق تحت مدیریت مورد آموزش زیست محیطی قرار گرفته‌اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران تألیف کتاب‌ها و بروشورهای تخصصی در حوزه محیط زیست، برگزاری دوره آموزشی برای کارکنان، اجرای طرح یک ساعت با محیط بان به تعداد ۵۵۳ برنامه در دو سال اخیر را عملکرد واحد آموزش این اداره کل برشمرد و خاطرنشان کرد: رشد ۱۱۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال‌های گذشته دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در خصوص اقدامات حوزه مدیریت توسعه و منابع انسانی تصریح کرد: برنامه مشخص از نحوه تأمین زمین مسکونی مورد نیاز برای خانه دار شدن کارکنان این اداره کل درحال پیگیری است و چهار فقره قرار داد مطالعاتی و پژوهشی انجام شده که تعداد این قراردادها نسبت به گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

کاویان خاطرنشان کرد: با اعتباراتی که جذب شده، برای محیط بانان امکانات کامل و تجهیزات ادوات شخصی و انفرادی در نظر گرفته شد که برای بازدید از مناطق و اطفای حریق مناسب بوده و برای ۲۳۵ محیط بان بیش از ۴۳۷۰ اقلام مناسب خریداری کرده‌ایم.

وی در ادامه به اعتبار ۷۰ میلیارد ریالی برای تعمیر، تجهیز و ساخت محیط بانی ها استان اشاره کرد و گفت: ۱۱ مورد تعمیر و تجهیز محیط بانی ها در استان انجام گرفته و دو محیط بانی نیالا در شهرستان گلوگاه و محیط بانی وانا در شهرستان آمل ساخته شده که این رقم نسبت به گذشته حدود ۲۰۰ درصد رشد داشته است.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها