ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه صبح دیروز (دوشنبه) در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران درخصوص آینده غزه و دخالت‌های آمریکا در این رابطه، اظهار کرد: در ارتباط با موضوع فلسطین آمریکا در چند دهه گذشته بخشی از مشکل بوده، نه بخشی از راه‌حل و در جنگ اخیر غزه هم دولت آمریکا عملا بخشی از این جنگ بوده و بلکه تمام این جنگ. اگر نبود دولت آمریکا، معتقدیم این جنگ اتفاق نمی‌افتاد؛ چراکه توان اثرگذاری بر رژیم صهیونیستی را داشت که این جنگ و کشتار علیه مردم بی‌دفاع غزه اتفاق نیفتد.
کد خبر: ۱۴۳۳۰۶۸
صفر تا صد اقدامات ایران برای پایان جنگ غزه
به گزارش جام‌جم، کنعانی در این زمینه گفت: آمریکا در مجامع بین‌المللی از رژیم صهیونیستی حمایت کرده، بنابراین بزرگ‌ترین کمک آمریکا به مسأله فلسطین، برداشتن حمایت‌های بی‌بدیلش از رژیم صهیونیستی است. طرح‌های آمریکا در این‌خصوص هیچ‌کدام واقع‌بینانه و مبتنی بر عدالت و انصاف نبوده و هیچ‌گاه به منطقه و فلسطین کمکی نکرده است.

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: آمریکا در این ۵۰ روز نتوانسته اهداف نظامی خود را تامین کند و آنچه که از دلایل و شواهد برمی‌آید، این است که رژیم صهیونیستی تمایل به ادامه ماجراجویی دارد و جامعه جهانی باید جلوگیری کند.
کنعانی افزود: دولت آمریکا مایل است که آنچه در جنگ علیه غزه محقق نکرده از طریق شورای امنیت و در مسیر سیاسی محقق کنند. ملت فلسطین اجازه تحقق اهداف نامشروع را به هیچ طرفی نخواهد داد وسرنوشت فلسطین به‌دست مردم آن رقم خواهد خورد.
وی تصریح کرد: مردم فلسطین حق دارند نسبت به آینده خود تصمیم بگیرند. بهتر است دولت آمریکا از گذشته تجربه کسب کند و اگر می‌خواهد کمکی کند، باید واقع‌گرایانه راهکار ارائه دهد.

 
ایران خواهان پایان جنگ علیه غزه است
کنعانی درخصوص تداوم آتش‌بس در غزه و تلاش‌های ایران در این‌خصوص بیان کرد: با مقامات قطر در سفر اخیر وزیر خارجه موضوع آتش‌بس را مورد گفت‌وگو قرار دادیم و یکی از اهداف اساسی ما این است که آتش‌بس موجود شکل پایدار به خود بگیرد و تجاوزات رژیم صهیونیستی تکرار نشود.
وی افزود: رژیم صهیونیستی نشان داده که نسبت به عبور ازقوانین و حقوق بین‌الملل ازهیچ کوششی فروگذار نمی‌کند و پاسخگوی آن هم نیست. ما خواهان پایان این جنگ هستیم و رایزنی‌های خود را در سطح عالی، در سطح آقای رئیس‌جمهور و وزیر خارجه با سایر مقامات کشورهای مختلف و دبیرکل سازمان ملل ادامه می‌دهیم.
 
با آتش‌بس سیل جمعیت به شمال غزه آمد
وی درخصوص ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه نیز گفت: ارسال کمک‌های بشردوستانه از ابتدای شروع جنگ مورد توجه و پیگیری‌ ایران بوده و تلاش‌های زیادی را در سطوح مختلف انجام دادیم. در چارچوب آتش‌بس انسان‌دوستانه، توافقاتی شده که چه تعداد کامیون روزانه به غزه انتقال داده شود و بدیهی است که انتظار ایران و همه کشورهای حامی فلسطین، این است که امکان ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به صورت نامحدود باشد.
سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: میزان کامیون‌های واردشده به غزه در مقابل نیازی که وجود دارد به مثابه قطره در برابر دریا است. غزه در ۱۶سال گذشته یک زندان بزرگ بدون سقف بوده و بدیهی است که تلاش‌های ما در این زمینه با مقامات ذی‌ربط صلیب سرخ جهانی و مصر در حال انجام است و باید دید در عرصه عمل چه میزان می‌توان به نتیجه این تلاش‌ها امیدوار بود.
سخنگوی وزارت خارجه گفت: پس از شروع آتش‌بس چهارروزه دیدیم که سیل جمعیت از جنوب به شمال غزه آمدند و به تهدیدات رژیم صهیونسیتی توجهی نکردند که این نیز بیانگر استمرار روحیه مقاومت در میان مردم غزه است. میدانی که رژیم صهیونیستی در این مدت تجربه کرد، نشان داد که این میدان برای آنها آسان نبوده و نخواهد بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها