رئیس رسانه ملی در دیدار با مادحین و ذاکرین اهل بیت علیهم السلام:

هیئت، منبع بی انتهای نوآوری اجتماعی و فرهنگی است

دکتر جبلی در برنامه صف اول:

آنتن رسانه ملی را امانت مردم می‌دانیم

رئیس رسانه ملی گفت: بنده و همکارانم خودمان را امانت دار همه مردم می‌دانیم، آنتن رسانه ملی امانتی است که مردم در اختیار ما قرار داده اند.
کد خبر: ۱۳۷۳۶۳۵

به گزارش جام جم آنلاین، روز گذشته رییس رسانه ملی در برنامه صف اول حضور یافت و به برخی از مسایل و پرسش‌های مطرح در باب مدیریت رسانه ملی در دوره جدید پاسخ داد. مشروح این گفتگو را در ادامه می‌خوانید.

چرا رسانه ملی در دوره مدیریت شما شعار هویت محوری و عدالت گستری را انتخاب کرده است؟

در دوره جدید بنده و همکارانم خودمان را امانت دار همه مردم می‌دانیم، آنتن رسانه ملی امانتی است که مردم در اختیار ما قرار داده اند. اگر ما شعار دوره تحول را در این دوره جدید «هویت محوری و عدالت گستری» انتخاب کردیم، یکی از دلایلش آسیبی است که به درستی شاید صدا و سیما در برخی از دوره‌ها از آن رنج می‌برد.
هویت اساساً آن چیزی است که فرد را از دیگران متمایز می‌کند، هویت یک مردم، هویت یک ملت یعنی آن چیزی که ملت با آن شناخته می‌شوند، در دوره جدید رسانه ملی وقتی شعار خودمان را هویت محوری قرار دادیم به این معناست که مایی که امانت دار مردم هستیم باید امانت دار و جلوه بخش به هویت مردمی باشیم که رسانه ملی امانت آنهاست در دست ما.

رئیس رسانه ملی گفت: هویت مردم ایران یا ثروت هویتی یا داشته‌های مردم ما شامل چه چیز‌هایی است، هویت فرهنگی، هویت تمدنی، هویت ملی، هویت اسلامی، هویت تاریخی و اعتقادی تمام مجموعه مشخصات و خصوصیت‌های ملت ما هویت ملت ایران را شکل می‌دهد.

ما در دوره جدید شعار، هدف و راهبرد کلانمان را بازگشت به این هویت قرار دادیم، به عبارت دیگر ما در هیچ برنامه‌ای از برنامه‌های تولیدی نباید جنبه‌های مختلف هویتی ملتمان را فراموش کنیم.

به صورت مشخص منظور شما از هویت محوری و عدالت گستری در رسانه ملی چیست؟

وقتی می‌گوییم هویت محوری یعنی توجه به داشته ها، توجه به وجوه تمایز، توجه به خصوصیت‌ها که مردم پرافتخار ما در طول قرن‌ها از آن برخوردار بودند و ظهور و بروز آن در دوره معاصر انقلاب اسلامی بود که همه داشته‌های فرهنگی، تمدنی، اعتقادی، ملی و ویژگی‌های خاص ملت ما در این دوره در آن متجلی شده است.
هویت محوری شعار اساسی و کلیدی ماست که در دوره جدید تمام راهبرد‌ها و سیاست هایمان را بر مبنای آن قرار دادیم. بخش دوم که عدالت گستری است به معنی اینکه حق هر پدیده‌ای به آن پرداخت شود، اساساً عدل یعنی قرار دادن هر چیزی در جای خود، بسیاری از حقوق بودند و هستند که شاید مورد توجه جدی در رسانه ما نبودند و قرار نگرفتند، ما حق فرهنگ، تاریخ، جغرافیا، ظرفیت‌های گسترده و امکانات افتخارآفرینی که در کل کشور ما گسترده است شاید نتوانستیم به درستی ادا کنیم.

گفته می‌شود در تهران صدا و سیما از میدان ونک به بالا را می‌بیند و در دیگرشهر‌ها هم معمولا به کلانشهر‌ها می‌پردازد، پاسخ شما به این انتقاد چیست و در دوره تحول چه اتفاقی قرار است رخ دهد؟

وقتی می‌گوییم می‌خواهیم رسانه عدالت گستر باشیم یعنی تمام این سهم‌ها را ببینیم، ایران تهران نیست و تهران هم میدان ونک به بالا نیست، هدفمان را بر روی این قرار دادیم و راهبرد و سیاست گذاریمان را در حوزه‌های مختلف برنامه سازی گسترش دادن به عدالت در همه عرصه‌ها قرار دادیم.

وقتی به سهم مقاطع تاریخی ملت و فرهنگ و تمدن خودمان مراجعه می‌کنیم می‌بینیم بعضی از فصل‌های تاریخی اساساً نادیده گرفته شدند، ما چقدر از دوره تمدن ساز قرن چهارم هجری آل بویه، دوره صفویه، دوره‌هایی که در تاریخ کشورمان فرهنگ ساز و تمدن ساز بودند، خبر داریم؟ چقدر از شخصیت‌های قله خودمان خبر داریم؟ ما تازه بعد از ۴۲ سال الان دست به کار ساخت سریال سلمان فارسی شدیم، سلمان فارسی که افتخار و فرهنگ و تمدن ماست، حوادث و پدیده‌های مهمی که در دوره معاصر اتفاق افتاده چقدر به آن پرداخته ایم؟ چقدر به دوره انقلاب اسلامی خودمان پرداخته ایم؟ چقدر در مورد شهید رجایی کار کرده ایم. وقتی می‌گوییم عدالت گستری یعنی باید به تمام مقاطع تاریخی، جغرافیا، شخصیت‌های کشور، مقاطع مختلف افتخار آفرین در کشور توجه یکسان داشته باشیم.
 
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها