دستور پخت سوپ شلغم

درمان ارزان

سوپ در زمان سرماخوردگی و کسالت بیشتر از هر وقت دیگری به کمک‌مان می‌آید.
کد خبر: ۱۲۳۶۶۹۴

غذای سبکی که هم مقوی است و هم هضم آن برای دستگاه گوارش راحت‌تر از دیگر غذاهاست، اما برخی سوپ‌ها زمانبر‌ هستند و وقت زیادی را باید برای درست کردن آنها صرف کرد، البته دستور پختی برای سوپ سریع و ارزان هم داریم که در این بخش آورده شده. مناسب برای افرادی که بیشتر وقتشان را می‌خواهند استراحت کنند و ترجیح می‌دهند هزینه زیادی هم نکنند.
شلغم یکی از بهترین سبزیجاتی است که در بهبود سرماخوردگی موثر است و با آن می‌شود سوپ خوش طعم با هزینه‌ای مناسب پخت.

مواد اولیه برای 4 نفر

شلغم خرد شده: یک پیمانه (قیمت: 2000 تومان)
هویج خرد شده: نصف پیمانه (قیمت: 1000 تومان)
جوی پرک: دو پیمانه (قیمت: 2000 تومان)
کرفس خرد شده: نصف پیمانه (قیمت: 1000 تومان)
سیر: دو حبه(قیمت: 5000 تومان)
خامه: نصف پیمانه (قیمت: 60000 تومان)
آب مرغ: دو پیمانه
پیاز: یک عدد (قیمت: 500 تومان)
شوید خرد شده: یک سوم پیمانه (قیمت: 500 تومان)
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
لیمو ترش: 2 عدد (قیمت: 2000 تومان)

طرز تهیه

در ابتدای کار روغن را درون تابه ریخته و شروع به خرد کردن پیازها می‌کنیم.
جوی پرک، شلغم، پیاز و هویج خرد شده، کرفس و دو حبه سیر را همراه با یک فنجان خامه به مدت 2 الی 3 دقیقه درون روغن تفت می‌دهیم. بعد از تفت دادن و سرخ شدن آنها آب مرغ را به آرامی به مواد اضافه می‌کنیم و هم زمان مواد را هم می‌زنیم تا یکنواخت شود.
زیر شعله را زیاد می‌کنیم تا آب مرغ به جوش آید و بعد از آن شعله را کم می‌کنیم تا مواد پخته و جا بیفتد‌. بعد از گذشتن حدود 40 دقیقه روی حرارت ملایم شوید خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم. سوپ آماده سرو است و می‌توانید پس از تزئین کردن آن با جعفری و سبزیجات دیگر، با آب لیموی تازه آن را
میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها