طرز تهیه:
گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم چرخ کنید. برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید. به این گوشت یک ساعت استراحت دهید. بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید. برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایینتر امده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتهای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد). میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش زغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با تهیهکننده و مجری برنامه موسیقایی شبکه نسیم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟