حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور منتخب ملت ایران که در جمع گروهی از علما و روحانیون در تالار وزارت کشور سخن می‌گفت با اشاره به نقش علما و روحانیون در خلق حماسه سیاسی گفت: روحانیون، خطبا و علما از منابع و تریبون‌ها برای خلق حماسه سیاسی که مورد‌ تاکید مقام معظم رهبری بود اقدام کردند.وی گفت: روحانیت را ورای مسائل سیاسی می‌بینند و به آن می نگرند.
کد خبر: ۵۷۶۱۹۱
مردم روحانیت را ورای مسائل سیاسی می‌بینند

وی با اشاره به نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان، افزود: ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن و ماه رحمت و مغفرت الهی است که در این ماه خطبا روش خاص خودشان را خواهند داشت.

روحانی ماه رمضان را فرصتی مغتنم برای سخن گفتن با علما و روحانیون خواند و اظهار داشت: در این ماه درهای رحمت الهی باز خواهد بود دلهای مردم بیش از گذشته آماده‌تر می‌شود و گوشها شنواتر خواهد شد.

رئیس‌جمهور منتخب ملت ایران با بیان اینکه یک طلبه هستم و به یافته‌ها و داشته‌های طلبگی خود افتخار می‌کنم، افزود: اعتماد اکثریت مردم ایران به این طلبه آن هم در سایه پرتو حماسه سیاسی سرنوشت‌ساز که مدنظر مقام معظم رهبری بود برای همه مایه مباهات و افتخار است و از سوی دیگر مسئولیت را برای بنده سنگین‌تر می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه از بزرگان، مراجع تقلید، علما و روحانیون استمداد دعا، نصیحت و حتی نقدهای دلسوزانه دارم، خاطرنشان کرد: علی‌رغم تخریب‌هایی که در طول سالیان گذشته به روحانیت معظم وارد شده بود، تخریب‌های که نه از سوی افراد به ظاهر متدین، بلکه افرادی که در قرابت به دین و اهل دین دو آتشه بودند مردم رفتار دیگری داشتند.

وی با تاکید بر اعتماد مردم به روحانیت گفت: مردم به تخریب‌هایی که علیه روحانیت صورت می‌گرفت پاسخ دادند و خواستند بگویند که روحانیت را ورای مسائل سیاسی می‌بینند و به آن می نگرند.

روحانی با تأکید بر اینکه جایگاه روحانیت در جامعه ما محفوظ است و از امتیازات ویژه نهاد روحانیت در تاریخ مردمی بودن این نهاد بوده است، ادامه داد: این از دل ایمان و خواست مردم برآمده و همواره مردم را به عنوان تکیه‌گاه خود قرار داده است.

رئیس‌جمهور منتخب مردم تصریح کرد: به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، فراز و نشیب‌های بعد از انقلاب با تکیه بر مردم بوده است و امام و روحانیت همواره بر مردم تکیه داشته‌اند. از این رو اساس قدرت ملی ما را امروز مردم تشکیل می‌دهند.

وی با تأکید بر اینکه هویت روحانیت در مردمی بودن آن است و روحانیت همواره باید مستظهر به اعتماد و حمایت مردم باشد افزود: ادامه جایگاه این نهاد و پایداری آن در سایه نزدیکی با مردم محقق می‌شود و حساسیت این مسئله امروز بیش از همیشه است که اعتماد متقابل بین مردم و روحانیت باید برقرار باشد.

روحانی، روحانیت را زبان و نهاد واسط بین مردم و حکومت دانست و تأکید کرد: روحانیت باید سخنگوی حرمت، عزت و حقوق اساسی مردم باشد و خواست جامعه برای اصلاح و بهبود، معیشت و ارتقای اخلاق را به حاکمان منتقل کند.

رئیس‌جمهور منتخب مردم وظیفه حکومت را تأمین امنیت، عظمت، زندگی و حقوق مردم برشمرد و ادامه داد: کارهای ما به عنوان مسئولان نظام اسلامی کمابیش به پای روحانیت نوشته می‌شود و از این رو هیچگونه شکاف و گسستی بین حکومت و روحانیت با مردم در شرایطی که آنها به تغییر و تحول امید بسته‌اند، نباید وجود داشته باشد.

وی با اشاره به احتمال وجود خطا در هر انسانی تصریح کرد: هیچ اشکالی ندارد که حکومت اسلامی به مردم بگوید چه موفقیت‌ها و ناکامی‌هایی داشته یا کجا توانسته‌ است برنامه خود را به خوبی اجرا کند؛ جلب اعتماد مردم و تکیه بر همبستگی آنها کلید اصلی همه مشکلات است هرچند که باید در این مسیر تحمل نظرات صاحب‌نظران را داشته باشیم و بدانیم دولت به تنهایی قادر به حل مشکلات نیست.

روحانی با تأکید بر اینکه این مردم هستند که برای حل مشکلات کشور باید در صحنه حضور یابند و دولت تسهیل کننده و سامان‌دهنده است ادامه داد: مردم و بخش‌های غیردولتی در یک منظومه سامان‌ یافته باید برای حل مشکلات جامعه تلاش کنند که در این میان نقش روحانیت و علماء بسیار تعیین کننده است.

رئیس‌جمهور منتخب مردم با اشاره به نیاز جامعه به برخورداری از یک دولت قوی خاطرنشان کرد: امروز زمینه مشارکت مردم فراهم شده و مردم با امید به آینده در این انتخابات حضور یافته‌اند اما این مشارکت و حضور آغاز راه است. لذا ما باید زمینه مشارکت مردم را بیشتر کنیم و از سوی دیگر نیز زمینه تصدی‌گری دولت در امور جامعه و مردم را کاهش دهیم.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها