مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: با توجه به حلول ماه مبارک رمضان و تقارن آن با روزهای پایانی سال، تقاضای مصرف محصولات پروتئینی از جمله گوشت قرمز، گوشت مرغ، شیر و تخم مرغ بیشتر از گذشته خواهد شد که اداره کل دامپزشکی استان قزوین در راستای تحقق ایمنی غذایی جامعه، با تشکیل اکیپ‌های ویژه در دو شیفت کاری، نظارت بر تولید و عرضه بهداشتی فرآورده‌های خام دامی را تشدید می کند تا هموطنان با آسایش خاطر نسبت به تهیه فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی اقدام کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: با توجه به حلول ماه مبارک رمضان و تقارن آن با روزهای پایانی سال، تقاضای مصرف محصولات پروتئینی از جمله گوشت قرمز، گوشت مرغ، شیر و تخم مرغ بیشتر از گذشته خواهد شد که اداره کل دامپزشکی استان قزوین در راستای تحقق ایمنی غذایی جامعه، با تشکیل اکیپ‌های ویژه در دو شیفت کاری، نظارت بر تولید و عرضه بهداشتی فرآورده‌های خام دامی را تشدید می کند تا هموطنان با آسایش خاطر نسبت به تهیه فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی اقدام کنند.
کد خبر: ۱۴۴۸۸۲۳

مهرداد نوری-جام جم آنلاین قزوین:دکتر مهدی جلوخانی افزود: اداره کل دامپزشکی استان قزوین با تجهیز 31 اکیپ ثابت و سیار، تشدید نظارت‌های بهداشتی خود در مراکز کشتارگاهی و بسته بندی فرآورده‌های خام دامی، سردخانه‌های نگهداری، ناوگان حمل و نقل، اقدامات پیشگیرانه را برای ارتقاء سطح بهداشت عمومی انجام داده و در مراکز عرضه نیز با الزام به استفاده از تجهیزات حفاظت فردی نظارت‌های خود را ادامه خواهد داد.

دکتر جلوخانی همچنین از نظارتهای شبانه روزی همکاران دامپزشکی بر فراورده های خام دامی مورد استفاده در رستورانها، مراکز خدمات رفاهی بین راهی و گردشگری خبر داد تا مسافرین نوروزی در سلامت کامل مسافرت خود را به پایان برسانند.

جلوخانی در پایان به عموم مردم توصیه کرد: فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا، دقت کرده و هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق شماره تلفن 1512 با دامپزشکی در میان بگذارند.

                                                                                  

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها