به گزارش جام جم آنلاین از گرگان وی ادامه داد: تدابیر ویژه نیز برای تولید بیشتر و ذخایر استراتژیک این ماده غذایی مورد نیاز مردم نیز در دستور کار قرار گرفته است.
دبیر انجمن تولید کنندگان زنجیره گوشت مرغ کشور، افزود: در هفتههای گذشته نیز جلساتی با مسئولان در رابطه با تعیین قیمت واحد و خرید حمایتی انجام شده که در زمان افزایش تقاضا بازار با مشکل خاصی روبهرو نشود و مازاد تولید نیز برای صادرات در نظر گرفته شود.
مبصری عنوان کرد: تولید جوجه یکروزه و در نتیجه جوجهریزی از ابتدای سال کاهش معناداری پیدا کرده بود، اما بعد از مدتی به جایگاه اصلی خود بازگشت و هم اکنون در رابطه با جوجهریزی و تامین مرغ با مشکل روبهرو نیستیم.
وی عنوان کرد: جوجهریزی در گلستان نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۷ درصد افزایش داشته و این روند افزایشی همچنان (ماه مبارک رمضان و نوروز) ادامه دارد و تولید روزانه گوشت مرغ در گلستان ۸۵۰ تن در هزار واحد مرغداری است و استان گلستان پس از تهران، تولیدکننده ۱۱ درصد گوشت مرغ مصرفی کشور است.
دبیر انجمن تولید کنندگان زنجیره گوشت مرغ کشور تاکید کرد: ماه گذشته ۱۵ میلیون جوجهریزی در استان گلستان انجام شده و اکنون دیگر کمبود مرغ نداریم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد