رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی کرمانشاه با اشاره به تداوم فعالیت سامانه بارشی در جو استان تا اواسط روز دوشنبه(۲۵ دی) گفت: انتظار نمی‌رود بارش قابل توجهی برای شهر کرمانشاه داشته باشیم.
کد خبر: ۱۴۴۰۵۳۴

جام جم آنلاین؛ سعید قاسمی ، با اشاره به اینکه سامانه بارشی حاکم در منطقه همچنان تا اواسط روز دوشنبه جو استان را تحت تاثیر قرار داده و به تناوب موجب وزش باد و بارندگی در سطح استان خواهد شد، گفت: بارش، طی ساعاتی از امروز تا ظهر فردا(۲۴ دی) در نواحی شرقی و شمالی استان و خصوصا منطقه اورامانات شدت بیشتری خواهد داشت.
 
وی ادامه داد: بارش علاوه بر ارتفاعات، گردنه‌ها و نواحی سردسیر، ممکن است بتدریج در مناطق معتدل نیز به شکل برف مشاهده شود.
 
به گفته رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان، شهر کرمانشاه در منطقه کم بارش این سامانه واقع شده، لذا انتظار نمی رود بارش قابل توجهی برای شهر کرمانشاه به همراه داشته باشد. 
 
قاسمی همچنین از وزش باد ناشی از این سامانه یاد کرد که طی ساعاتی از امروز قابل توجه بوده و می‌تواند زمینه نفوذ غبار رقیق در مناطق مرزی را فراهم کند.
 
وی تاکید کرد: تا ظهر روز سه شنبه(۲۶ دی) بخصوص در ساعاتی از اوایل روزهای دوشنبه و سه شنبه و در مناطق سرد و معتدل، شرایط برای تشکیل مه مهیا خواهد بود.
 
رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه از کاهش دمای شبانه از روز دوشنبه و پس از عبور تدریجی این موج خبر داد و گفت: ممکن است بین پنج تا هشت درجه‌ کاهش دما را در نقاط مختلف استان داشته باشیم.  

وی درباره بارش سامانه اخیر نیز افزود: بیشترین بارش چند روز اخیر از نودشه به میزان بیش از ۱۰۴ میلیمتر و کمترین بارش از کرمانشاه به میزان ۱.۶ میلی‌متر بوده است.
 
قاسمی به آمار بارش‌های سال زرعی جاری در استان نیز اشاره کرد و گفت: میانگین بارش استان از ابتدای سال زراعی جاری(اول مهر) تا امروز (۲۳ دی) ۱۴۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۵۵ درصد افزایش و نسبت به میانگین بلندمدت ۱۸ درصد کاهش داشته است.
 
وی میزان بارش شهر کرمانشاه در این مدت را ۱۱۴ میلی‌متر عنوان کرد که نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد رشد داشته، اما از میانگین نرمال ۳۱ درصد کمتر است.
 
رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه بیشترین بارش سال زراعی جاری را از پاوه به میزان ۳۲۳ میلی‌متر و کمترین بارش را نیز از کنگاور به میزان ۷۰ میلی‌متر اعلام کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها