کتاب «میهمان حبیب» به قلم رضا شاعری رونمایی شد

داغ حاج قاسم سرد نمی‌شود!

به گزارش خبرنگار قفسه کتاب، آیین رونمایی ازکتاب«میهمان حبیب» به‌قلم رضا شاعری هم‌زمان با ایام‌شهادت حضرت‌زهرا(س) و با حضور جمعی از دوستان و همرزمان سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی، مهدی عباسی عضو شورای اسلامی شهر تهران و خانواده معظم شهدا برگزار شد.
کد خبر: ۱۴۳۴۳۲۸
 
خاطرات این کتاب، جالب هستند
در این مراسم ‌هادی خورشاهیان، نویسنده کتاب کودکان و نوجوانان در خصوص این کتاب، گفت: خاطرات این کتاب، جالب است و یک سیری را نشان می‌دهد؛ گاهی نکات مهم، کوچک هستند. این کتاب شروع خوبی دارد. وی افزود: در این سه سال برای حاج قاسم خیلی کار شده و خیلی نکات در کتاب خود حاج قاسم آمده است؛ اگر قرار است برای حاج قاسم کار کنیم، باید بتوانیم مخاطب را جذب کنیم.این نویسنده اظهار کرد: خرسند هستم که کتاب دیگری در خصوص حاج قاسم نوشته شده است. این گام ارزشمند را به آقای شاعری نویسنده کتاب، همچنین مجموعه قدر ولایت تبریک می‌گویم.
   
برخی مطالب تلخ، باطن زیبایی دارد
در ادامه احمد عطایی، مدیرمسئول نشر قدر ولایت با اشاره به ایام شهادت حضرت زهرا (س)، هفته بسیج و حوادث اخیر غزه گفت: به نظر بنده واژه‌های مشترک بین این سه حادثه، مجاهدت و مظلومیت است. ظاهر برخی قضایا تلخ است، اما باطن آن زیبا است، چراکه برای خداست.
وی افزود: هر چه داریم به برکت خون شهدا و صبر و پایداری و ایثار خانواده‌ شهداست. با لکنت هم نمی‌توانیم زمانی درباره حاج قاسم صحبت کنیم، بیش از هزار خانواده شهید را بررسی کرده‌ایم، اما در هیچ کدام صفتی که در قرآن نکوهش شده باشد، در بین شهدا ندیده‌ایم.مدیر مسئول نشر قدر ولایت تصریح کرد: اگر انسان شاکر نعمت‌های خدا باشد، دچار قارونیت و فرعونیت نمی‌شود، شهدا و خانواده‌های‌شان از ا ین‌ حیث هستند. ان‌شاءا... به برکت دعای خیر شما، این راه را با سلامت نفس ادامه دهیم و نزد شهدا روسفید باشیم.
   
شناخت بیشتر حاج قاسم، عامل رشد
رضا شاعری، نویسنده کتاب میهمان حبیب در ادامه مراسم رونمایی ضمن تشکر از حضار، گفت: بنده ادعایی در نویسندگی ندارم، هیچ نبوده و نیستم و فقط به حاج قاسم عشق داشته‌ام و به قدر وسع و توان خود کار انجام داده‌ام. حکایت من در میان این همه نویسنده توانمند که در کشور عزیزمان حضور دارند و برای حاج قاسم نوشتند، حکایت آن پیرزن کلاف فروشی است که در صف خریداران یوسف ایستاده بود، من هم در این حوزه ادعایی ندارم و فقط عاشق حاج قاسم بوده و هستم. شناخت بیشتر من به جزئیات شخصیت حاج قاسم موجب رشد و توسعه خودم شد.
   
بعضی از داغ‌ها از دل آدم نمی‌رود
شاعری تصریح کرد: آنچه بیش از هر نکته‌ای که از حاج قاسم برای بنده مهم بوده، مسأله توجه و محبت ایشان به انسان‌های مختلف با آن همه مشغله بوده است. خاطرات مفصلی از توجه به کودکان کار، توجه به مادر شهید شفیعی که فقط همین یک فرزند را داشت و هیچ فرد دیگری در خانواده‌اش در قید حیات نبودند. بعد از شهادت پسرش حاجی به بچه‌های لشکر ثارا... تکلیف کرده بود باید به طور منظم به ننه علی رسیدگی کنند. این رسیدگی در حدود ۴۰ سال و تا فوت ننه علی ادامه داشت.
چند روز پیش یکی از دوستانم گفت الان چهارمین سالگرد حاجی است و خاک سرده، اما من معتقدم بعضی از داغ‌ها از دل آدم نمی‌رود، مثل‌ هادی خورشاهیان که بعد ۴۰ سال وقتی از پدرش در همین جلسه حرف زد و بغضش شکست، به قول حافظ که گفت: «ای گُل تو دوش داغ صبوحی کشیده‌ای، ما آن شقایقیم که با داغ زاده‌ایم»
   
حاج قاسم یک مکتب است
در ادامه مراسم علی‌اکبر فرهنگیان از شعرای آیینی چند سروده برای حضرت صدیقه طاهره (س) و شهدای مدافع حرم و شهدای غزه خواند.سپس سردار مرتضی حاج باقری از همرزمان و رفیق ۴۰ ساله حاج قاسم گفت: ما در اندازه‌ای نیستیم که بخواهیم از حاج قاسم صحبت کنیم؛ حاج قاسم یک مکتب و مدرسه است و متاسفانه بیشتر به بعد نظامی ایشان توجه شده، در حالی که به اخلاق، معنویت، ارتباط با خدا، ارتباط با پدر و مادر و ارتباط ایشان با خانواده و فرزندان شهدا، خیلی کمرنگ پرداخته شده است.
در ادامه سیدحسن، از جوانان دهه هفتادی و مترجم عربی فرماندهان ایرانی جبهه محور مقاومت و کاپیتان مصطفی عرب‌نژاد از همرزمان حاج قاسم در دوران دفاع‌مقدس و برادر دو شهید به ذکر خاطراتی از شهید حاج قاسم سلیمانی پرداختند. خاطرات این افراد و سردار کمیل کهنسال در  این کتاب در قالب داستان به تصویر کشیده شده است که پس از صحبت‌های‌ هادی خورشاهیان، کارشناس ادبی این جلسه به بیان خاطراتی از سردار دل‌ها پرداخت.
بخش ابتدایی این داستان، خاطرات سردار حاج مرتضی حاج باقری، فرمانده تخریب لشکر ۴۱ ثارا... در دوران دفاع مقدس، بخش دوم داستان که در آسمان و در هواپیما رخ می‌دهد خاطرات حاج مصطفی عرب‌نژاد و بخش سوم و پایانی خاطرات سیدحسن، مترجم عربی فرماندهان ایرانی محور مقاومت و سردار کمیل کهنسال است و در آن روایتی از آزادسازی بوکمال به تصویر کشیده شده است. 
در پایان مادر شهید مدافع حرم سیدمصطفی موسوی مشهور به جوان‌ترین شهید مدافع حرم، شعری خواند که دخترش در رثای برادر شهیدش سروده بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها