آیین بزرگداشت ناشر پیشکسوت برگزار شد؛

احمد عطایی بر عهد نخستین خود وفادار مانده است

آیین بزرگداشت حاج‌احمد عطایی، ناشر پیشکسوت با حضور جمعی از اهالی نشر و فرهنگ در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی پارک شهر برگزار شد. در این مراسم، مصحف شریف با دستخط رهبر معظم انقلاب از سوی محمدعلی قندهاری، مدیر انتشارات انقلاب اسلامی به احمد عطایی تقدیم شد.
کد خبر: ۱۴۳۱۹۳۸
 
رهبر انقلاب در حاشیه این قرآن مرقوم کرده‌اند:
احمد عطایی بر عهد نخستین خود وفادار مانده است
«بسم‌ا... الرحمن الرحیم / اهدا به‌مناسبت همت و تلاش مومنانه در نشر کتاب.
سیدعلی حسینی خامنه‌ای ۱۴۰۲.۸.۲۵»

اخلاص، گمنامی و استقامت؛ ویژگی احمد عطایی
درابتدای این نشست میثم نیلی گفت: پیام این جلسه تجلیل از ارزش‌هایی است که حاج‌احمد عطایی واجد آن ویژگی‌ها بودند و هستند. وی با اشاره به ویژگی‌های این تجلیل، عنوان کرد: پیشکسوت بودن درحرفه نشرطی این سال‌ها دلیل اول است؛ سال۱۳۷۱ به اقتضای فرمان مقام ولایت در موضوع تهاجم فرهنگی با همسنگرانش به میدان آمدند وکار خودرا شروع کردند و اکنون به این ثمرات رسیدند. ویژگی دوم در انقلابی بودن شخص ایشان و همسنگرانش است؛ فقط شخصا انقلابی نبودند بلکه ناشر آثار انقلابی تمامی نویسندگان انقلاب بودند که این ویژگی ستودنی است.نیلی در ادامه به‌هنگام عمل کردن را از ویژگی‌های شخصی حاج احمد عطایی و فعالیت فرهنگی وی دانست و گفت: وی کلی با موضوعات برخورد نمی‌کند، بلکه به آنچه نیاز جامعه بود و هست سریعا پاسخ می‌دهد و این اتفاق در ناشرانی که در حوزه پژوهشی کار‌می‌کنند کاری دشوارتری است و از قبل باید برای آن پیش‌بینی‌هایی داشته باشند. اتصال به عالم ربانی و` حرکت در صراط مستقیم انقلاب، همچنین دوری از گروه‌ها و مجموعه‌های دارای اعوجاج و انحراف فکری از ویژگی‌های این نشر است که همیشه در مسیر انقلاب و امامین انقلاب حرکت کرده است.مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی با بیان این‌که اخلاص، گمنامی و استقامت در این مسیر را نیز می‌توان از ویژگی‌های ایشان و همکاران‌شان در انتشارات دانست، افزود: ایشان در این سال‌ها مرارت‌های زیادی کشیدند اما دوام آوردند، مشکلات را به سختی پشت سر گذاشتند و قدرتمندتر از دیروز هستند.
به‌گفته وی، توجه این سال‌های انتشارات قدر ولایت به موضوع تاریخ معاصر وتاریخ انقلاب اسلامی افزایش پیدا کرده است؛ درگذشته مخاطب این نشر، نسل دانشجو و طلبه بودند اما طی سال‌های اخیر توجه ویژه به کودک و نوجوان داشته است و توجه به معارف تاریخی، بصیرت‌بخش و ایمانی و قرآنی به زبان کودک و نوجوان در کارهای این انتشارات دیده می‌شود.
   
حاج احمد عطایی، پرچمدار دغدغه‌های رهبری
در بخش دیگر این مراسم، صفارهرندی نیز در سخنانی با گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی، گفت: حاج احمد عطایی، قدر ولایت را دانسته و آثار ارزشمندی را در حوزه انقلاب اسلامی منتشر کرده است، مضمون قالب بر شخصیت وی پاسداری از انقلاب اسلامی است و این پاسداری هر روز یک اقتضا دارد و اقتضای امروز فروزان نگه داشتن مشعل دانایی و تعهد است.
صفارهرندی ادامه داد: کاری که ایشان شروع کرد، ایجاد انتشارات و جهت‌دهی به آن نبود، بلکه می‌خواستند کاری برای احیای امر الهی که بخش عمده آن در پرتو آگاهی‌بخشی است، انجام دهند و به این نتیجه رسید که کتاب چاپ کند سپس تصمیم گرفت انتشارات خود را تاسیس کند. صفارهرندی در ادامه با بیان این‌که افرادی که هدایت به امر الهی را انجام می‌دهند باید اهل صبر و یقین باشند، گفت: بدون صبر و یقین نمی‌توان راه حق را ادامه داد. بسیاری از کسانی که شروع خوبی داشتند اما در میانه ‌راه کم آوردند یا در یقین تزلزل کردند یا اهل صبر و بردباری نبودند.
   
احساس وظیفه‌ و اقدام عاجل
در ادامه این آیین، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزیر ارشاد به مهم‌ترین ویژگی شخصیت حاج‌احمد عطایی اشاره کرد و گفت: آنچه مؤمنان در دین عمل می‌کنند، عمل از روی رغبت و پذیرش است و نه از روی اجبار. خداوند، نعمت اطاعت را پس از رسالت قرار داده است به این معنا که خداوند هیچ رسولی را نفرستاده مگراین‌که نعمت اطاعت را به او داده تا دیگران از او پیروی کنند و نسبت به پیام و رسالتش پذیرش داشته باشند.
وی با بیان این‌که این ویژگی بسیار مهم، در شخصیت حاج‌احمد عطایی، بسیار بارز است، گفت: ایشان زمانی که احساس می‌کند وظیفه‌ای دارد و باید اقدام کند، از روی رغبت و اختیار به‌صورت فرمانبردار در آن مسیر پیشتاز و پرچم‌دار می‌شود و این ویژگی موجب شده تا توجه و عمل به کار فرهنگی در این دوره اهمیت پیدا کند. احمدوند با بیان این‌که موسسه فرهنگی «قدر ولایت» سعی می‌کند محصول فرهنگی و غذای روح زائر و پوینده مسیر انقلاب را به اقتضای شرایط مختلف و نیاز مخاطب تدارک و فراهم کند، گفت: به نوبه خودم از حاج‌احمد عطایی و مجموعه دوستان پرتلاش و مخلص و گمنام ایشان، آرزوی توفیق و اثربخشی بیشتر در اثرهایشان را آرزومندم و ان‌شاءا... بتوانیم در کنار این بزرگواران خدمتگزار باشیم و وظایف‌مان را انجام دهیم.
آخرین سخنران این آیین، احمد عطایی، مدیر انتشارات قدر ولایت بود. وی با بیان این‌که بنده خودم را قابل این توصیفات و آنچه در این مراسم مطرح شد، نمی‌دانم، گفت: گرچه با برگزاری این مراسم، بار سنگین‌تر شد اما دعای خیر کنید تا بتوانیم این بار را تحمل کنیم و مسیر را با قوت و جهتگیری بهتر ادامه دهیم و آثار را تقویت کنیم و موفق شویم در خدمت ارزش‌های انقلاب اسلامی باشیم. وی بااشاره به تلاش همکارانش درمجموعه مؤسسه قدر ولایت و تشکر از آنها، گفت: مؤسسه مدیون تلاش‌های شبانه‌روزی این برادران و همسران آنهاست، این عزیزان به معنای واقعی ایثار وصبوری کرده‌اند. بنده به آنها افتخار می‌کنم و هرچه در این مراسم مطرح شد برای این برادران است. این مجموعه با هم همدل و همراه بودند و سختی‌های بسیاری را تحمل کرده‌اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها