سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جویبار خبر داد:

صادرات 6000 تن مرکبات از جویبار به خارج کشور

معاون بهبود تولیدات گیاهی مازندران:

۲۰ درصد مرکبات تولیدی مازندران در سبد صادرات

۲۰ درصد محصول مرکبات تولیدی استان در سبد صادرات قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۱۴۳۰۹۷۷

 به گزارش جام جم آنلاین ،معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران در جلسه قرارگاه مرکبات با بیان اینکه در اقتصاد مرکبات استان عوامل متعددی دخیل است، گفت: در گام نخست باید سراغ راهکار‌های اصلاحی باشیم و در این راستا متولی تولید، تشکل ها، اتحادیه ها، اتاق بازرگانی و سایر عوامل تاثیرگذار باید با یکدیگر همراهی و تعامل داشته باشند.

عباسپور افزود: مازندران از قطب‌های مهم کشور در تولید مرکبات به شمار می‌رود که هم از نظر سطح زیرکشت و هم تنوع و کیفیت محصول جایگاه مهمی در سطح کشور و حتی خارج از کشور دارد.

او  گفت: این محصولات به صورت قرارگاهی مورد رصد و پایش قرار می‌گیرند و مدیریت خواهند شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه صادرات پرتقال مازندران از اول آبان ماه شروع شده است، افزود: ۲۰ درصد محصول مرکبات تولیدی استان در سبد صادرات قرار می‌گیرد.

ظرفیت سالانه تولیدات استان مازندران حدود ۷/۵ میلیون تن، از جمله مرکبات که ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن که ۲۲۰هزار تن تولید کیوی است که بخش عمده‌ای از این تولیدات صادرات محور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها