به گزارش جام جم آنلاین ،معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران در جلسه قرارگاه مرکبات با بیان اینکه در اقتصاد مرکبات استان عوامل متعددی دخیل است، گفت: در گام نخست باید سراغ راهکارهای اصلاحی باشیم و در این راستا متولی تولید، تشکل ها، اتحادیه ها، اتاق بازرگانی و سایر عوامل تاثیرگذار باید با یکدیگر همراهی و تعامل داشته باشند.
عباسپور افزود: مازندران از قطبهای مهم کشور در تولید مرکبات به شمار میرود که هم از نظر سطح زیرکشت و هم تنوع و کیفیت محصول جایگاه مهمی در سطح کشور و حتی خارج از کشور دارد.
او گفت: این محصولات به صورت قرارگاهی مورد رصد و پایش قرار میگیرند و مدیریت خواهند شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه صادرات پرتقال مازندران از اول آبان ماه شروع شده است، افزود: ۲۰ درصد محصول مرکبات تولیدی استان در سبد صادرات قرار میگیرد.
ظرفیت سالانه تولیدات استان مازندران حدود ۷/۵ میلیون تن، از جمله مرکبات که ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن که ۲۲۰هزار تن تولید کیوی است که بخش عمدهای از این تولیدات صادرات محور است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با تهیهکننده و مجری برنامه موسیقایی شبکه نسیم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟