اسدالله ابراهیمی ـ جام جم آنلاین ـ مديرعامل شركت رمز ارز دیجیتال گفت : كمبود آب و برق از مشكلات اساسي واحدهاي توليدي است و حل مشكلات و تأمین انرژي مورد نیاز تولیدکنندگان در راستاي حمايت از توليد ضروري است.
کد خبر: ۱۴۲۷۰۳۷
نویسنده اسدالله ابراهیمی

امین حیدری با بيان اين مطلب، افزود: محصول واحد استخراج رمز ارز بطور کامل صادر و ارز حاصل از طریق بانک مرکزی نقد میگردد که در حدود 100 میلیارد ریال بدون ماینر سرمایه گذاری شده است و برای تهیه ماینرها 150 میلیارد ریال دیگر سرمایه گذاری نیاز است . در صورت راه‌اندازی در مرحله اول 4 نفر و تا سقف 10 نفر بطور مستقیم مشغول خواهند شد. 
مدیرعامل شرکت استخراج کننده رمز ارز دیجیتال با بيان اينكه این واحد جهت استخراج رمز ارز نیاز مبرم به آب برای سیستم خنک کننده و برق دارد، اظهار داشت: کمبود هر یک از این زیرساخت‌ها با توجه به بحث صادرات و ارزآوری (اگر مهم باشد) و اهمیت آن زمانی که کشور به ارز نیاز دارد، نمود پیدا می‌کند. البته کمبود آب در حال حاضر بسیار مشهود است که واحد برای تهیه آب از طریق تانکر از اسفراین یا روستاهای اطراف اقدام می‌کند. (با توجه به شیب زمین اگر آبی هم در مخزن شهرک باشد که البته همیشه خالی است و به ما نمیرسد).
حیدری، همچنين ادامه داد:  علاوه بر نیازهای آب، برق، گاز، تلفن و اینترنت واحدهای تولیدی شهرک نیازمند امنیت می باشند تا برای سرمایه‌گذاری خیالی آسوده داشته باشند و فکر میکنم حضور نیروهای انتظامی در شهرک میتواند مانع سرقت از کارخانه‌های مستقر در شهرک شود.
وي، تأكيد كرد: هر واحد تولیدی که از نظر زیرساختهای برق، آب، گاز، تلفن و اینترنت تامین باشد و مشکلی نداشته باشد در جهت ارتقای تولید میتواند تفکر و اقدام کند در غیر این صورت سرمایه‌گذار بایستی وقت خود را بدنبال آب، برق، گاز، تلفن و اینترنت باشد، کما اینکه این واحد ماههای زیادی بدنبال این زیرساختها تلاش کرده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امید است با تدبیری که مسئولین محترم برای تأمین زیر ساختها می اندیشند این مشکلات مرتفع شود تا تولیدکنندگان بتوانند بدون دغدغه به تولید خود ادامه دهند و دستگاههای خدمات رسان با انجام تعهد خود نسبت به تأمین این زیرساخت‌ها، آنها را حمایت کنند تا گامی در جهت توسعه و آبادانی استان و کشور برداشته شود ./ خراسان شمالی ـ خبرنگار جام جم ـ اسدالله ابراهیمی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها