فیلمنامه با پشتوانه پژوهش
به بهانه پخش مجدد مجموعه محاکمه؛

فیلمنامه با پشتوانه پژوهش

معاون سیما در جمع روابط‌عمومی‌شبکه‌ها و مراکز سیما، بصیرت و صداقت را از ضروریات کار روابط عمومی‌ها برشمرد.
معاون سیما در جمع روابط‌عمومی‌شبکه‌ها و مراکز سیما، بصیرت و صداقت را از ضروریات کار روابط عمومی‌ها برشمرد.
کد خبر: ۱۴۰۸۵۶۲

صادقانه با مخاطب صحبت کنیم

به گزارش روابط‌عمومی رسانه‌ملی، محسن برمهانی، معاون سیما در سالروز ارتباطات و روابط‌عمومی در جمع همکاران روابط‌عمومی این معاونت، ضمن تبریک این روز به فعالان این عرصه گفت: همواره به اهمیت ارتباطات و روابط‌عمومی واقف و معتقد هستم. اگر این بخش به‌درستی عمل کند چه‌بسا خیلی از مشکلات کشور حل می‌شود.
وی داشتن بصیرت را لازمه مقابله با جنگ شناختی دانست و افزود: زمانی که رهبر معظم انقلاب از ضرورت جهاد تبیین صحبت می‌کنند، روابط‌عمومی‌ها هم در تحقق این مهم، سهم و نقش دارند. محسن برمهانی با اشاره به تنوع ماموریتی یک روابط‌عمومی ‌پویا و کارا گفت: در برخی مجموعه‌ها بازاریابی و تحقیق و توسعه با روابط‌عمومی قرابت ماموریتی دارد چراکه این واحد موظف است ذائقه و انتظارات مخاطب و مشتری را شناسایی و لحاظ کند، درغیراین‌صورت آن مجموعه با شکست روبه‌رو می‌شود. برمهانی تاکید کرد: در سازمان صداوسیما هم با ساختار و تشکیلات خاص خود اگر دقیق شویم رابطه بین تولید، پخش و روابط‌عمومی ‌با هم ممزوج است و باید به این سه‌گانه مهم توجه شود. وی همچنین ادامه داد: همکاران روابط‌عمومی سیما باید فراتر از شرح وظایف معمول خود، با دریافت بازخورد مخاطبان و در تعامل با رسانه‌ها، خط‌مشی رسانه‌ای برای شبکه‌ها و مراکز معاونت تعریف و در جلب رضایت و اعتماد مخاطبان نقش‌آفرینی کنند. معاون سیما تاکید کرد: همکاران روابط‌عمومی‌ باید توجه داشته باشند که صداقت منافی منافع سازمان نیست و اگر اشکالی هم در برنامه‌ای روی آنتن پیش‌آمد صادقانه توضیح داده و از مشکل پیش‌آمده عذرخواهی کنیم که این‌طور حتما به دل مردم هم می‌نشیند. در این نشست حمید خواجه‌نژاد، مدیر روابط‌عمومی معاونت سیما ضمن تشریح اهم فعالیت‌های این واحد گفت: تلاش کرده‌ایم توأمان دغدغه سیما و مخاطب را داشته باشیم و با هم‌افزایی ظرفیت‌های سازمان ازجمله اداره کل روابط‌عمومی، شبکه‌ها و مراکز سیما، ضمن انتقال پیام، انتقال‌دهنده صدای مخاطب به مدیران سیما هم باشیم. در این نشست همچنین مسئولان و نمایندگان روابط‌عمومی ‌شبکه‌ها و مراکز معاونت سیما، نکات و دغدغه‌های خود را بیان کردند.

عمو فیتیله،‌ روایتگر یک سریال تلویزیونی شد

صادقانه با مخاطب صحبت کنیم
روایتی از ادبیات کهن ایران در قالب سریال نمایشی با عنوان «یکی بود یکی نبود» قرار است ساخته شود.
شهرام قدیری، تهیه‌کننده و کارگردان مجموعه با اعلام خبر ساخت این سریال درباره جزئیات آن گفت: هدف ما از ساخت و تولید این سریال تلویزیونی مروری بر ادبیات کهن و قصه‌های ایرانی است. وی افزود: آثار برگزیده از منابعی نظیر کلیله‌ودمنه، منطق‌الطیر، مثنوی‌معنوی، دیوان پروین اعتصامی، جوامع‌الحکایات و دیگر آثار ادبیات کهن خواهد بود. به گفته این کارگردان، طراحی لباس و صحنه‌ها برگرفته از معماری و طراحی پوشاک اصیل ایرانی است و تاکنون بیش از ۱۵۰دست لباس برای بازیگران این سریال طراحی و دوخته شده است. حدود چهار ماه، ۶۰۰۰ کودک در تهران و سایر شهرها استعدادیابی و از این میان ۲۰ استعداد انتخاب شده است. بازیگر و راوی این مجموعه، محمد مسلمی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها