علیرضا مرادی بیستونی، با اشاره به رکود ناشی از شیوع بیماری کرونا در حوزه گردشگری، اظهار کرد: طی دوسال گذشته گردشگری یکی از رسته هایی بود که از شیوع کرونا بیشترین ضربه را دید.
کد خبر: ۱۳۶۲۸۸۴

به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛  یک کارشناس گردشگری به ظرفیت های بالای کرمانشاه در حوزه گردشگری ورزشی اشاره کرد و گفت: می توانیم گردشگران عراقی علاقمند به حوزه ورزشی را با برگزاری جشنواره هایی به کرمانشاه بکشانیم. 

وی ادامه داد: رکودی که در گردشگری بوجود آمد باعث شد تا برخی از فعالین این حوزه به سایر مشاغل روی بیاورند و برخی از واحدها هم دست به تعدیل نیرو بزنند، نیروهایی که کاملا آموزش دیده بودند و هزینه های زیادی هم برای آموزش آنها صرف شده بود.

این کارشناس گردشگری تصریح کرد: سرانجام پس از دو سال با بهبود شرایط کرونایی شاهد ایجاد یک جنب و جوش دوباره در گردشگری کرمانشاه هستیم،  این درحالیست که بخشی از نیروهای انسانی ما از این حوزه رفته‌اند و در این شرایط به نظر می رسد کاری که باید در اولویت قرار گیرد، توانمندسازی نیروهای فعلی و آموزش نیروهای جدیدی است که وارد حوزه گردشگری شده اند.

وی با بیان اینکه کرمانشاه یکی از استان هایی است که بیشترین تعداد آثار تاریخی را  در کشور دارد، افزود: اکنون که فضای گردشگری دوباره باز شده، نیازمند معرفی مجدد و دوباره داشته هایمان در این حوزه هستیم و باید با آژانس ها و دفاتر گردشگری مناطق مختلف ایران ارتباط بگیریم و ضمن معرفی این داشته ها، بخواهیم تا تورهایشان را به کرمانشاه بیاورند.

این کارشناس گردشگری با تاکید براینکه باید بسترها برای ورود گردشگران به کرمانشاه فراهم شود، افزود: موضوع مهم در این امر که نباید از آن غافل شد،  هماهنگی و همکاری بین بخشی است تا خدمات مناسبی را به گردشگران ارائه دهیم.

مرادی بیستونی بیان اینکه کرمانشاه ظرفیت های زیادی را برای تبدیل شدن به یکی از قطب های گردشگری ایران در دوران پساکرونا دارد، افزود: در این استان پنج مرز رسمی با کشور عراق وجود دارد که از این پس می توان در حوزه گردشگری بیشترین بهره را از آنها بویژه از دو مرز پرویزخان و خسروی برد.

وی گفت: برای اینکه بتوانیم مجدد خودی نشان دهیم و گردشگران عراقی را متوجه کرمانشاه کنیم، باید نمایشگاه های گردشگری را با نشان دادن توانمندیهایمان در این کشور برگزار کنیم و بویژه در بحث توریسم درمانی و گردشگری ورزشی خودی نشان دهیم.

این کارشناس گردشگر یادآورشد: در حوزه گردشگری ورزشی، وجود چند سایت مهم پروازی همچون ویس قرنی باعث شده تا زمینه برای ورزش تفریحی پاراگلایدر در کرمانشاه فراهم شود و بتوانیم گردشگران زیادی را از عراق به استان بکشانیم.

وی با بیان اینکه صخره نوردی در کوه باستانی بیستون و نیز برخی بازی های بومی محلی می تواند برای بسیاری از گردشگران جذاب باشد، افزود: همچنین بیشترین و قدیمی ترین نقوش مربوط به تیر و کمان را در کرمانشاه و در آثاری همچون آنوبا نی نی، شکارگاه خسرو و بیستون داریم که در این رابطه می توانیم مسابقاتی را برگزار کنیم و نشان دهیم که این رشته ورزشی چه جایگاه و قدمتی دراستان ما دارد.   

مرادی بیستونی به ثبت کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک توسط سازمان یونسکو هم طی سال گذشته نیز اشاره کرد و گفت: نیاز داریم خلاقیت هایی که در حوزه غذاها داریم را به گردشگران علاقمند به این حوزه که تعداد آنها بسیار هم زیاد است، نشان دهیم، بنابراین باید نمایشگاه ها و جشنواره هایی را هم داخل استان و هم در سایر استان ها برگزار کنیم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها