امروز به یکی از بزرگترین و قدیمی ترین کشورهای جهان در بخش شرقی قاره آسیا سفر کرده ایم. کشوری که از سلاطین تاریخی قاره آسیا به شمار می رود.
کد خبر: ۹۴۸۶۰۴
روایتی از زندگی در پرجمعیت ترین کشور جهان +عکس

به گزارش جام جم آنلاین، جمهوری خلق چین به پایتختی شهر پکن، جزو ۵ کشور بزرگ جهان و با ۱٫۳۵ میلیارد نفر جمعیت، پرجمعیت ترین کشور دنیا به حساب می آید.

یعنی از هر ۵ نفر انسان ساکن روی کره زمین (جمعیت جهان بیش از ۷ میلیارد نفر است) یک نفر آن چینی است و چینی ها به تنهایی ۲۰ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهند.

درحالیکه سیاست تک فرزندی و اعمال محدودیت برای فرزند آوری در چین همچنان در این کشور بزرگ آسیایی اعمال می شود اما جمعیت چین همچنان رو به رشد است.

جمهوری خلق چین کشوری تک حزبی است و توسط حزب کمونیست چین اداره می شود و هم اکنون یک ابر قدرت در زمینه های سیاسی، اقتصادی و نظامی می باشد. چین حتی با داشتن جمعیت بالا همواره سعی کرده تا مدیریت درست و مناسبی برای این تعداد از افراد را داشته باشد برای مثال سیاست تک فرزندی از اواخر سال ۱۹۷۹ در کشور آغاز شد و هر زوج می توانست تنها صاحب یک فرزند شود البته این سیاست تا سال ۲۰۱۵ ادامه داشت و پس از آن با تصویب قانون جدید، اکنون هر زوج چینی می تواند صاحب ۲ فرزند شود. اجرای موفق این سیاست باعث کنترل جمعیت چین شد و به صورت تخمینی از به دنیا آمدن ۴۰۰ میلیون کودک جلوگیری کرد! البته این قانون در مدت اجرا استثنائاتی نیز داشت.

تغییر سبک زندگی طی ۴ دهه گذشته و شکل گیری طبقه متوسط و ثروتمند در کنار جهش بزرگ اقتصادی در طی ۳ دهه گذشته، از این کشور یک غول رو به رشد ساخته است که بازارهای جهانی را تسخیر کرده است. چین فاصله ای تا بزرگ ترین اقتصاد جهان ندارد و این در حالیست که این کشور هم اکنون بزرگ ترین تولید کننده و صادر کننده کالا به جهان محسوب می شود البته بماند که کشور ما ایران تبدیل به بازاری پر رونق از کالاهای نامرغوب چینی شده است.

خبرگزاری رویترز با انتشار یک آلبوم، تصاویری از ازدحام جمعیت در چین را به نمایش گذاشته است. این ازدحام در حالی است که به نظر می رسد نظم خاصی نیز در آن وجود دارد.

تصاویر زیر گوشه هایی از زندگی در پرجمعیت ترین کشور جهان را روایت می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
رضا
-
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۳
۰
۰
برخلاف تصورات ما ایرانیها ، همه چیز توی چین گران است حتی یك آب معدنی به سه برابر قیمت ایران به فروش میرسه . و در مورد كلمه نا مرغوبی كه از كالای چینی به كار بردین باید عرض كنم كه وقتی تمایلات مردم ایران به خرید اجناس ارزان قیمت بیشتره پس طبیعی هست كه وارد كننده سراغ كارخانه های كم كیفیت بره . وگرنه برای چینی ها هرچی سفارش بدی همونو برات میسازن .

نیازمندی ها