گزار‌ش تپش از کلاهبرداری و سوء‌استفاده تبهکاران در پوشش رمالی

خرافه آنلاین

این روزها با گسترش مشکلات اقتصادی، خانوادگی و فردی حسابی بازار خرافه سکه شده و دو‌باره مراجعه‌کنندگان به رمال‌ها زیاد شده تا با ادعای خیالی آنها مشکل‌شان حل شود.
کد خبر: ۱۴۴۴۴۸۶
نویسنده مجید غمخوار - تپش
 
این هفته سراغ تبهکارانی رفتیم که در پوشش فالگیری و رمالی نه‌فقط کلاهبرداری می‌کنند که با مرور صفحه‌های حوادث، شاهد قتل و تجاوز به قربانیان از سوی آنها هستیم. این مجرمان این روزها علاوه بر روش‌های قدیمی و سنتی جذب مشتری، سراغ فضای مجازی هم رفته و از این فضا طعمه شکار می‌کنند؛ طعمه‌هایی که به گفته کارشناسان اغلب زنان بوده و به خاطر اعتماد به نفس پایین و ساده‌لوحی، فریب ادعاهای این مجرمان را می‌خورند. 

کلاهبرداری و تجاوز با وعده‌های دروغین
رمال‌های شیطان‌صفت این روزها خیلی زود از سوی پلیس شناسایی و دستگیر می‌شوند. در آخرین پرونده پلیس، فردی را دستگیر کرد که به بهانه فروش معجون خوشبختی، زنان رابیهوش وبه آنها تجاوز می‌کرد. مرد میانسال که صورتی آفتاب‌سوخته دارد، پس از دستگیری اعتراف کرد: بی‌پول بودم و تصمیم گرفتم از این کار پول در‌بیاورم. برای همین در محلات تبلیغ کردم می‌توانم مشکلات را حل کنم و معجون خوشبختی دارم. از زنان پول میلیونی می‌گرفتم تا برای‌شان دعا بنویسم. بعد هم نوشته‌ای را چسب پیچ می‌کردم؛ طوری که نتوان بازش کرد و ادعا می‌کردم دعای حل مشکلات است.‌مرد میانسال که سواد درستی ندارد، مدعی شد به بهانه این‌که وقتی می‌خواهم دعا و معجون خوشبختی را بدهم کسی نباید در خانه باشد، به خانه زنان تنها رفته و با داروی بیهوشی به جای معجون خوشبختی آنها را بیهوش کرده و به آنها تجاوز می‌کردم. گاهی نیز بعد از بیهوشی مالباخته، فقط سرقت می‌کردم.

اتاق صوتی ویژه جلوه‌های رمالی 
در پرونده‌ای دیگر که در اصفهان تشکیل شده، مرد رمالی به سبک فیلم گشت ارشاد، محل رمالی را تجهیزکرده وفقط ده‌ها میلیون هزینه سیستم صوتی مخفیگاهش کرده بود تا صداهای عجیب وغریب پخش شود و طعمه فکر کند اجنه و ارواح در حال صحبت در آنجا هستند.او بر‌خلاف متهم شهرری، بسیار باهوش بود وبا راه‌اندازی صفحه اینستاگرام و جذب بیش از ۴۰ هزار مخاطب برای خود، برو بیایی داشته و توانسته بود از۱۰۰نفرکه بیشتر آنها زن بودند،  پنج میلیارد تومان کلاهبرداری کند.با دستگیری این متهم، ۴۰۰ رمل و ادوات رمالی و سیستم صوتی کشف شد. یکی از شاکیان مرد رمال در شکایتش گفت: برای بیماری برادرم پیش او رفتم اما مرد میانسال به من تجاوز کرد.‌متهم خودش می‌گوید: با تبلیغات در فضای مجازی و به بهانه طلسم خوشبختی، درمان بیماری،موفقیت درکار و تحصیل،رفع گرفتاری و... طعمه‌هایم را شناسایی کرده و بعد آنها را به خانه‌ام می‌کشاندم. طوری فضا‌سازی کرده بودم که آنها تصور می‌کردند من نیروی ماورایی دارم. برای حل‌مشکل بین۵۰ تا۸۰ میلیون‌تومان می‌گرفتم و نسخه‌های‌دروغین به آنها می‌دادم. در چند مورد هم شیطان وسوسه‌ام کرد و زنان را آزار و اذیت کردم.‌

رمال دلاری در چنگال قانون 
سال گذشته بودکه چند شکایت از رمال مجازی درپلیس فتا ثبت شد؛ یکی ازشاکیان به پلیس گفت: در اینستاگرام با آگهی روبه‌رو شدم که مدعی دعا‌نویسی برای رفع مشکل بود. با مدیر صفحه صحبت کردم و مدعی شد ۱۰۰دلار به او بدهم یا پنج میلیون تومان به حسابش بریزم تا دعا را نوشته و به دستم برساند. من هم به حرفش گوش کردم و پول را کارت به کارت کردم.‌ وقتی رسید را ارسال کردم او من را بلاک کرد و دیگر جوابگوی پیام‌هایم نبود‌. با این کار فهمیدم گرفتار رمال قلابی شدم. با افزایش شکایت‌ها، رمال قلابی دستگیر و از مخفیگاهش ۹۴هزاردلار،۴۰سکه طلا و ۳۵۰گرم طلا کشف شد.‌این متهم بعد از دستگیری اعتراف کرد: من فقط ۲۲ سال دارم و بیکار هستم. فشار اقتصادی فکری را به ذهنم رساند که به بهانه مشکل‌گشایی از مردم کلاهبرداری کنم. صفحه‌ای را در اینستاگرام راه‌اندازی و با پرداخت پول تبلیغ کردم و دنبال‌کننده جذب کردم. فقط سه درصد مخاطبانم مرد و بقیه زن بودند. به بهانه مشکل‌گشایی و دعا‌نویسی پول به حسابم می‌ریختند و بعد بلاک می‌شدند، پلیس فتا و دستگیرم کرد وگرنه خیلی بیشتر کلاهبرداری می‌کردم.‌این متهم در مورد این‌که چه توصیه‌ای به زنان دارد، می‌گوید: یک کلام، چیزی به نام دعا‌نویسی و رمالی نداریم و همه کلاهبردار هستند. هرکس در اینستاگرام و تلگرام می‌گوید فالگیرم و پول بدهید فال بگیرم یا دعا بنویسم کلاهبردار هستند. 


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها