مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان:

پیگیر پروژه های عمرانی در دست اجرا هستیم

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: نهایت استفاده از فرصت های باقی مانده سال 1402 را برای پیگیری و بهره برداری پروژه های در دست اجرای اداره کل در بخش های مختلف خواهیم کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: نهایت استفاده از فرصت های باقی مانده سال 1402 را برای پیگیری و بهره برداری پروژه های در دست اجرای اداره کل در بخش های مختلف خواهیم کرد.
کد خبر: ۱۴۳۸۵۶۰
نویسنده شبیر دائمی

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان ، عادل مصدقی در جلسه شورای راهداری که بمناسبت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری با بیان اینکه به پیمانکاران برای تکمیل و اتمام برخی از پروژه های نیمه تمام تاکیدات لازم شده است،اظهارکرد: از جمله این پروژه ها رفع 95 نقطه پرتصادف راههای استان است که در اولویت ویژه این ایام قرار دارد تا با رعایت مسایل فنی آنها در کوتاه ترین زمان ممکن به صفر برسند.
وی همچنین از  بهسازی جاده خوش ییلاق و بازسازی پل هایی که براثر سیلاب ها تخریب شدند، بعنوان پروژه های دیگری نام برد که فکر عاجل  برای آنها خواهد شد.
مصدقی، افزایش حساسیت برای تصادفات را وظیفه سازمانی دیگر بیان کرد و ادامه داد: افزایش آمار تصادفات در 8 ماهه سال جاری نگران کننده است و برای اقدامات پیشگیرانه بیشتر با پلیس راه هماهنگی های لازم را خواهیم کرد.
مصدقی تصریح کرد: همچنان آمادگی های لازم را برای راهداری زمستانه داریم و در تامین تجهیزات و ادوات که جزو لوازم اولیه راهداری است، اهتمام ویژه می کنیم.
وی افزود: حضور فعال و موثر در محورهای مواصلاتی، منظم بودن راهها و بهتر شدن شرایط فعالیت های راهداری در طول راهها همزمان با فرارسیدن نوروز هم از وظایف سازمانی دیگر است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای گلستان درباره تامین نیرو و ماشین آلات سبک و سنگین راهداری گفت که با ابلاغ منابع مالی آنها به شهرستان ها تاکید شده که بزودی سند هزینه را تحویل دهند.
مصدقی ادامه داد: اطلاع رسانی عملکرد اداره کل در حوزه های مختلف با هدف جهاد تبیین نیز بخش لاینفک اقدامات خواهد بود که انجام می شود.
هدف از جلسه شورای راهداری که با حضور معاونین و روسا و کارشناسان ستادی و شهرستانی برگزار شد،آمادگی های زمستانه و تقدیر  از زحمات همکاران و پیمانکاران شاغل در بخش‌ راهداری، راهداران و کارکنان حوزه راهداری بود.مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با اشاره به دور دوم سفر ریاست جمهوری در هفته گذشته به استان گفت: از مجموع 3 هزار و 300 میلیارد تومان مصوبه سفر در بخش راه و شهرسازی، یکهزار و 200 میلیارد تومان مختص راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوده که بزودی ابلاغ می شود.
عادل مصدقی در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل،رانندگان و راهداری با حضور استاندارو معاون عمرانی استانداری،نمایندگان مردم گرگان و آق قلا، فرماندار گرگان و فرمانداران تعدادی دیگر از شهرستان ها، روحانیت و سایر مسوولان استانی در سالن همایش های دانشگاه آزاد گرگان با بیان اینکه با ابلاغ این مصوبات اتفاقات خوبی در دو بخش راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خواهد افتاد،اظهار کرد: ماهانه شاهد وقوع اتفاقات خوبی از جمله افزایش ترانزیت،جابه جایی کالاها و مسافر و ارتقای کیفی و ایمنی راهها در این حوزه ها هستیم.
به گفته وی،افزایش ۳۰ درصدی ترانزیت بین المللی،۶ درصد رشد جابه جایی کالاها با حمل و نقل ۵ میلیون تن بار و رشد ۱۸ درصدی مسافر با جابه جایی بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مسافر از جمله این اتفاقات در ۹ ماهه سال جاری است.
مصدقی ادامه داد: استفاده از ۷۰۰ اتوبوس و مینی بوس در سفر ریاست جمهوری برای حمل و نقل  مردم در روز استقبال رئیس جمهوری ازحماسه آفرینی های دیگر دو بخش راهداری و حمل و نقل جاده ای در ایام و مناسبت های مختلف سال به شمار می رود.استاندار گلستان با بیان اینکه رفع نقاط پرتصادف راههای استان، تاثیر چشمگیری در کاهش تصادفات و تلفات جاده ای و معلولیت های ناشی از تصادفات دارد، گفت: 30 درصد از این نقاط در اولویت اول استان برای رفع و ایمن سازی قرار دارد.
علی محمد زنگانه درمراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل،رانندگان و راهداری با حضور  معاون عمرانی استانداری،نمایندگان مردم گرگان و آق قلا و روحانیت و سایر مسوولان استانی در سالن همایش های دانشگاه آزاد گرگان اظهارکرد: رفع 31 نقطه پرتصادف طی دو سال دولت سیزدهم گامی بلند و قابل تقدیراست که شاخص نتیجه آن باید کاهش تصادفات و مرگ و میر عابرین پیاده و موتورسیکلت سواران و زائران امام رضا(ع) باشد.
وی ادامه داد: در دور دوم سفر ریاست جمهوری به استان مبلغ 150 میلیارد تومان  برای رفع نقاط حادثه خیز استان مصوب شده است.
زنگانه اظهارکرد: در سفر ریاست جمهوری برای حوزه راه و شهرسازی 3 هزار و 350 میلیارد تومان مصوبه داشتیم که نسبت به دور اول سفر 3 برابر رشد و توجه ویژه ترریاست جمهوری به حوزه راه ها را نشان می دهد.
این مقام عالی اجرایی گلستان،  یکی از مطالبات مردمی را اختصاص یکهزار و 319 میلیارد تومان منابع برای نوسازی 219 کامیون بیان کرد و گفت: 21 میلیارد تومان هم برای بازسازی اتوبوس ها و مینی بوس ها در نظر گرفته شده است.
زنگانه، از مطالبات جدی دیگر را تکمیل کریدور شرقی و غربی و شمال و جنوب استان بیان کرد و گفت: در سفر دوم 710 میلیارد تومان برای تکمیل این کریدور از نوکنده تا جنگل گلستان بویژه برای بخش های نیمه تمام بین مینودشت و گالیکش تصویب شد.
وی اظهارکرد: برای باند شمالی جاده آق قلا- بندر ترکمن که به جاده مرگ معروف شده هم مصوبه 600 میلیارد تومانی داشتیم که با برقراری زیرساخت آنها تا پایان دولت سیزدهم، دیگر جاده ای به نام جاده مرگ نخواهیم داشت.
استاندار گلستان، مصوبه 400 میلیارد تومانی برای روکش راهها و همچنین 180 میلیارد تومان برای بهسازی و تعریض جاده خوش ییلاق را از رهاوردهای دیگر سفر ریاست جمهوری در بخش راهها بیان کرد.
به گفته زنگانه، 120 میلیارد تومان هم برای بهسازی و راه اصلی آق قلا به گنبد که یکی از نقاط حادثه خیز است، مصوب شده که 12 کیلومتر آن تکمیل و 8 کیلومتر باقی مانده در شرف تکمیل است.
استاندار گلستان از منطقه اینچه برون هم بعنوان نقطه ای ژئوپلتیک و استراتژیک برای کشور نام برد و گفت: توسعه خطوط ریلی و جاده ای آن از تاکیدات مهم رهبری و تکمیل کریدور شرق و غرب است.
به گفته وی، منطقه اینچه برون با دیگر پایانه های مرزی مکمل است نه رقیب یکدیگر.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با اشاره به افزایش ۴۱ درصدی ترددهای ۹ ماهه سال جاری مرز اینچه برون،گفت: ۳۰ درصد این ترددهای مرزی، ترانزیتی بوده است.
عادل مصدقی در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل،رانندگان و راهداری با حضور استاندارو معاون عمرانی وی،نمایندگان مردم گرگان و آق قلا، روحانیت و سایر مسوولان استانی در سالن همایش های دانشگاه آزاد گرگان، مجموع آمار ترددهای مرز اینچه برون را در این مدت  ۲۵ هزار تردد با 150 ناوگان روزانه، اعلام  و اظهار کرد: خروج  ۲ هزار و ۳۰۰ ناوگان و  ورود ۱۵ هزار ناوگان در این مدت بیانگر رشد و رونق چشمگیر مرز اینچه برون به نسبت پارسال است.
به گفته مصدقی، دیپلماسی دولت سیزدهم منجر به مذاکرات دو و چند جانبه روسای جمهوری ایران و ترکمنستان و همچنین دو سفر مقامات عالی استان به ترکمنستان شده که زمینه ساز افزایش این ترددها و رونق ترانزیتی مرز اینچه برون را فراهم کرده است.
وی یادآور شد: موفقیت های بدست آمده حاصل فعالیت ۱۷۵ شرکت باری،مسافری، ترانزیتی و بین المللی،۱۴ هزار و ۸۲۳ ناوگان باری و مسافری و بیش از ۱۶ هزار راننده در برون و درون استانی بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان ادامه داد: در 9 ماهه سال جاری 5 میلیون تن بار و بیش از 2 میلیون و 300 هزار مسافر در استان جابه جا شد که در بخش کالا  6 درصد و در بخش مسافر 18 درصد رشد را نشان می دهد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها