با ترسیم آمایش سرزمینی استان در بخش‌های کشاورزی، صنعت و گردشگری، مازندران در آستانه یک تحول بزرگ در حوزه اقتصادی به ویژه اقتصاد گردشگری است.
کد خبر: ۱۴۳۰۰۷۲

 به گزارش جام جم آنلاین ،استاندار مازندران در آیین افتتاح منطقه نمونه گردشگری آلیمالات گفت: آلیمالات گل گردشگری مازندران است و سرمایه گذاران این طرح یک منطقه ویژه و فوق العاده را انتخاب کرده اند که می‌تواند به مقصد گردشگری بین المللی تبدیل شود.

سید محمود حسینی پور با بیان اینکه مازندران در آستانه یک تحول بزرگ در حوزه اقتصادی به ویژه اقتصاد گردشگری است و آمایش سرزمینی مازندران در فعالیت‌های مختلف کشاورزی، صنعت و گردشگری ترسیم شد، افزود: قطار توسعه استان در حال حرکت است. تقارن بین این سه حوزه نشان می‌دهد گردشگری از دو حوزه دیگر ما بسیار عقب‌تر است.

او گفت : به جای خدمات گردشگری، خدمات مسافری ارائه می‌دهیم و این هنر دستگاه‌های گردشگری است که مسافر را به گردشگر تبدیل کند تا از سالانه حدود ۴۰ میلیون مسافر نهایت استفاده را ببریم. مازندران امتیازات به مراتب بیشتری از دیگر کشور‌های منطقه دارد، اما از آن بهره‌ای برده نشد.

استاندار مازندران با بیان اینکه طبیعت انسان با صنعت سازگاری ندارد و به دنبال موارد طبیعی است، گفت: اینجا از گذشته آب بندان محسوب می‌شده و امروز نیاز طبیعی به بازگشت به دامان طبیعت و چنین اماکنی داریم. مازندران ۹۰۰ آببندان دارد و مردم متمدن مازندران در گذشته برای ذخیره سازی آب، آب بندان ایجاد کردند و امروز ما به همین آب بندان‌ها برگشتیم، چون که ابتکاری بود که نه تنها طبیعت را خراب نکرد، بلکه با یک مهندسی بومی و محلی، موجب حفظ طبیعت شد.

حسینی پور بیان کرد: امروزه برخی کشور‌ها برای جذب گردشگر اقدام به ایجاد رودخانه مصنوعی می‌کنند و مازندران تقریبا در تمامی شهر‌ها رودخانه طبیعی، زیبا و خروشان دارد. از ظرفیت روستا‌های مازندران برای توسعه صنعت بومگردی به عنوان یکی از اجزای گردشگری می‌توانیم استفاده نماییم.

وی با اشاره به این که باید گردشگری را در مازندران احیا کنیم، تاکید کرد: از منظر میراث اماکنی داریم که اگر به آن‌ها پرداخته شود، روند توسعه گردشگری شدت خواهد یافت. از وزارت میراث فرهنگی می‌خواهیم، گردشگری مازندران را ویژه ببینند. تاکنون اقدامات خوبی در این حوزه انجام شد و نیاز به مساعدت بیشتر است. در آینده نزدیک شاهد ایجاد و افتتاح مراکز مستقیم مسکو به مازندران خواهیم بود. متاسفانه یک عدد کشتی مسافری نداریم که مردم خودمان از آن بهره ببرند. این فقر مازندران برایم عجیب و غریب است و نمی‌توانم باور کنم که چرا در طول این سال‌ها اقدامی انجام نشده است.

استاندار مازندران ادامه داد: در این دو سال تلاش کردیم و مجوز فعال کردن کروز دریایی را در آینده نزدیک خواهیم گرفت. اجزای گردشگری باید کامل شود و زنجیره گردشگری را فعال کند. هر شهری از مازندران باید هنر این را داشته باشد، گردشگران را ۲ روز در شهر خود نگه دارد. باید تور‌های گردشگری راه بیفتد، با ایجاد تور‌های گردشگری می‌توانیم با گردشگران داخلی و خارجی ارتباط برقرار کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها