عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: مصرف شکر برای رشد و تکامل مغز کودکان مناسب نمی‌باشد و این در حالی است که کودکان بیشترین مصرف کنندگان محصولات فرآوری شدۀ قندی می‌باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: مصرف شکر برای رشد و تکامل مغز کودکان مناسب نمی‌باشد و این در حالی است که کودکان بیشترین مصرف کنندگان محصولات فرآوری شدۀ قندی می‌باشند.
کد خبر: ۱۳۱۸۵۴۴

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر فاطمه پورحاجی افزود: رژیم‌ های غذایی حاوی قند با اثرات نامناسب بر سلامتی از جمله چاقی، بیماری‌ های قلبی و حتی اختلال در عملکرد حافظه نیز مرتبط است.

وی خاطر نشان کرد: آخرین تحقیقات حاکی از آن است که مصرف قند در اوایل زندگی یادگیری و عملکرد هیپوکامپ را دچار اختلال می‌نماید و مصرف زیاد قند منجر به افزایش سطح پاراباکتروئیدها در میکروبیوم روده و بیش از 100 تریلیون میکروارگانیسم در دستگاه گوارش می‌شود که در سلامت انسان و ایجاد بیماری نقش به‌سزایی دارد.

دکتر پورحاجی گفت: باید از رژیم غذایی سالم در کودکان اطمینان حاصل کرد و آنان را به خوردن مواد مغذی مانند حبوبات، غلات سبوس‌دار، میوه، سبزی‌ها، لبنیات و پروتئین‌های بدون چربی ترغیب و نوشیدنی‌ها و مواد حاوی قند را محدود نمود.

منبع: بهداشت نیوز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها