یه ترشی خوشمزه با انجیر خوشمزه

طرز تهیه ترشی انجیر در خانه

ترشی انجیر را به روش‌های متفاوتی می‌توان تهیه کرد که در همه آنها سرکه، آب و انجیر از مواد لازم اصلی هستند.
کد خبر: ۱۲۹۴۸۶۴

طرز تهیه ترشی انجیر در خانهبه گزارش جام جم آنلاین به نقل ازستاره

دستور تهیه

  • انجیر‌ها را خوب بشویید و آن‌ها را در آبکش ریخته تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.
  • حال شکر، آب، سرکه و دارچین را در یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت بگذارید، انجیر‌های شسته شده را نیز به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا چند قل بخورد و شکر‌ها آب شوند.
  • سپس مواد را از روی حرارت بردارید و آن را به مدت ۲۴ ساعت دست نزنید. این کار را ۳ روز تکرار کنید.
  • روز سوم مواد را پس از سرد شدن در یک ظرف تمیز و خشک بریزید و در آن را محکم ببندید.
  • ظرف را در جایی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

پس از گذشت حداقل یک ماه ترشی انجیر شما آماده سرو است...

طرز تهیه ترشی انجیر در خانه

مواد لازم:

انجیر  ۲ کیلو گرم
شکر  300 گرم (به دلخواه)
آب  ۱ لیوان
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
سرکه  به مقدار لازم
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها