طرز تهیه سالاد لبو و انار

یک شب بلند و رژیمی!

یکی از بهترین گزینه‌ها برای شب یلدا انواع سالادهاست، زیرا با خوردن آنها حدودی اشتها کم شده و از پرخوری پرهیز می‌شود. یک سالاد مناسب برای این شب سالاد لبو است که خیلی سریع آماده شده، کم هزینه است، سفره را رنگین می‌کند و در نهایت سرشار از خاصیت است.
کد خبر: ۱۲۴۲۴۵۶

مواد لازم برای 8 نفر
چغندر: یک کیلو
کلم سفید متوسط: یک عدد (یا کاهو پیچ متوسط:2عدد)
دانه انار: 2 لیوان
شکر: یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا بالزامیک: یک فنجان
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: نصف فنجان
نمک: به‌میزان لازم

طرز تهیه
​​​​​​​چغندرها را خوب شسته و با کمی‌آب می‌پزیم طوری که در نهایت آب نداشته باشد، زیرا در این حالت چغندرها شیرین‌تر و خوشمزه‌تر می‌شود. سپس بعد از کمی‌خنک شدن پوست آنها را گرفته، قالب زده یا به شکل دلخواه برش زده و کنار می‌گذاریم. کلم سفید یا کاهوها را خوب شسته و وقتی آب اضافه‌اش گرفته شد، خرد می‌کنیم (طوری که نه ریز باشد و نه درشت) و در ظرف مناسبی می‌ریزیم. دانه‌های انار را اضافه کرده و در نهایت و قبل از سرو کردن، تکه‌های لبو را روی سالاد می‌ریزیم تا ظاهر سالاد با رنگ لبو خراب نشود. سرکه سیب یا بالزامیک، شکر، فلفل سیاه، روغن زیتون و نمک را خوب با هم مخلوط کرده، در ظرفی مناسب ریخته و با سالاد و به عنوان سس سرو می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها