در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
مواد لازم برای 8 نفر
چغندر: یک کیلو
کلم سفید متوسط: یک عدد (یا کاهو پیچ متوسط:2عدد)
دانه انار: 2 لیوان
شکر: یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا بالزامیک: یک فنجان
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: نصف فنجان
نمک: بهمیزان لازم
طرز تهیه
چغندرها را خوب شسته و با کمیآب میپزیم طوری که در نهایت آب نداشته باشد، زیرا در این حالت چغندرها شیرینتر و خوشمزهتر میشود. سپس بعد از کمیخنک شدن پوست آنها را گرفته، قالب زده یا به شکل دلخواه برش زده و کنار میگذاریم. کلم سفید یا کاهوها را خوب شسته و وقتی آب اضافهاش گرفته شد، خرد میکنیم (طوری که نه ریز باشد و نه درشت) و در ظرف مناسبی میریزیم. دانههای انار را اضافه کرده و در نهایت و قبل از سرو کردن، تکههای لبو را روی سالاد میریزیم تا ظاهر سالاد با رنگ لبو خراب نشود. سرکه سیب یا بالزامیک، شکر، فلفل سیاه، روغن زیتون و نمک را خوب با هم مخلوط کرده، در ظرفی مناسب ریخته و با سالاد و به عنوان سس سرو میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد