در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
موادلازم
یک بسته گوشت چرخ کرده (400 گرمی)
بادمجان ( 500 گرم)
حبه سیر ( 5 عدد)
جعفری یا شوید (300 گرم)
تخممرغ (2 عدد)
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجانها را به صورت خام رنده میکنیم و به آن یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و 30 دقیقه استراحت میدهیم تا تلخی آن گرفته شود. در همین زمان به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کرده و با جعفری یا شوید خرد شده و سیر رنده شده مخلوط کرده و ورز میدهیم. به مرور تخممرغها را هم به مواد اضافه میکنیم. بعد از استراحت دادن بادمجان، آب آن را گرفته و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر میداریم و با روغن کمی سرخشان کرده و در آخر با جعفری تزئین و سر سفره میگذاریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با تهیهکننده و مجری برنامه موسیقایی شبکه نسیم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟