آموزش آشپزی

طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان

جام جم سرا- مواد لازم: بادمجان: ۵ عدد متوسط، گوجه‌فرنگی: ۵ عدد، گوشت مرغ بدون استخوان: ۴۵۰ گرم، پیاز: ۱ عدد بزرگ، رب آلوچه: ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری، رب انار: ۲ قاشق، نمک، فلفل و زردچوبه و روغن: به میزان لازم، سبزی مخصوص (شامل، گشنیز، چوچاق، ترشک، سیر، نعنا و ترشه واش محلی): ۱ کیلو.
کد خبر: ۷۹۳۳۳۹

طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان را پوست بگیرید و بعد از گذاشتن در آب و نمک، آن‌ها را سرخ کنید.
سبزی‌ها را خرد کرده، پیاز را رنده نموده و به سبزی اضافه کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. در این حین، مرتب آنها را هم بزنید تا خوب سرخ شده و ته نگیرد.
مرغ را تفت دهید و با نمک و فلفل و زردچوبه به سبزی اضافه کنید و بادمجان‌های سرخ شده را درون غذا بریزید و با دو لیوان آب بپزید و وقتی مرغ نیمه‌پز شد، رب انار و رب آلوچه را هم افزوده و حرارت را کم کنید تا خورش کاملا پخته شود.
گوجه‌ها را برش بزنید و سرخ کنید و در اواخر پخت به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا بادمجان له شود و طعم همه مواد به خورد گوشت برود.
در صورتی که سبزی محلی در اختیار نداشتید، می‌توانید از سبزی‌های معطر موجود در بازار استفاده کنید. این خورش لذیذ را با پلو نوش جان کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۴
آتی
-
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۱
۰
۰
این خورشت تو گیلان با سیردرست میشه نه پیاز سیر رو با سبزی چرخش میكنن لطفا رسپی غذاهای محلی رو درست بذارین نه سلیقه ای
مهدیه
United Kingdom
۰۱:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۵
بله با سیر درست میشه اصلا پیاز نمیریزیم دوست عزیز
رویا
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۸
ما هم با پیاز درست میكنم خیلی هم خوشمزه میشه
ناهید
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
۰
۰
سلام رب و سیر نمیریزید شما ؟

نیازمندی ها