آموزش آشپزی: طرز تهیه «دست پیچ کرمانشاه»

جام جم سرا- مواد لازم: نخود پخته و له شده: ۱/۵ لیوان، گوشت دو بار چرخ شده: ۶۰۰ گرم، تخم‌مرغ: ۲ عدد، پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ، آرد نخودچی: ۲ قاشق سوپخوری، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم، آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری، رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری‌.
کد خبر: ۷۸۶۱۸۵
آموزش آشپزی: طرز تهیه «دست پیچ کرمانشاه»

مواد لازم برای داخل دست‌پیچ:

مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو: به میزان لازم.


طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و نخود پخته و له شده، خوب مخلوط کرده و ورز دهید. بعد مقداری از گوشت را در دست به صورت لوله‌ای فرم دهید و از مواد داخل دست‌پیچ قرار دهید. دست‌پیچ‌ها را در ماهیتابه‌ای گود بچینید. در این مرحله آبلیمو را همراه رب گوجه، نمک و نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی دست‌پیچ‌ها بریزید. سپس در ماهیتابه را ببندید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملا پخته شود. در ‌‌نهایت دست‌پیچ‌ها را در یک ظرف مناسب با ترشی و سبزیجات تزئین کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۱
۰
۰
عالی

نیازمندی ها