آموزش آشپزی: طرز تهیه جغور بغور

جام جم سرا: مواد لازم- جگر گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم، پیاز خلال شده: ۳ عدد، فلفل و ادویه کاری و نمک: به اندازه لازم، پودر لیمو: ۲ قاشق چای‌خوری، زردچوبه: یک قاشق مرباخوری، سیر خرد شده: ۵ تا ۶ عدد، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۶۱۴۲۲
آموزش آشپزی: طرز تهیه جغور بغور

طرز تهیه: ابتدا پیاز‌ها را خلال و با قدری روغن سرخ کنید و جگر و سیر را هم خرد کرده به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید. حرارت را کم کنید و نمک، ادویه کاری، زردچوبه یا کمی زعفران، پودر لیمو و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کرده و بلافاصله در ظرف را ببندید و 10 دقیقه بگذارید با حرارت کم و آب جگر، پخته شده و در ظرف مناسبی بریزید و با نان سنگک از اعضای خانواده پذیرایی کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها