آموزش آشپزی

طرز تهیه پلو چینی

آموزش آشپزی

طرز تهیه لوبیاپلو با پودر‌ گل محمدی

جام جم سرا: مواد لازم- لوبیا سبز خرد شده: ۶۰۰ گرم، برنج: ۵ پیمانه، گوشت چرخ کرده: ۴۵۰ گرم، دارچین و نمک و فلفل: به میزان لازم، زعفران حل کرده: ۳ قاشق غذا خوری، گل محمدی پودر شده: یک قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری، ‌روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۷۴۷۴۸۳
طرز تهیه لوبیاپلو با پودر‌ گل محمدی

طرز تهیه:

ابتدا برنج را شسته و با نمک خیس کنید. لوبیا را هم خرد کرده و با مقداری آب و نمک بپزید. پیاز را هم خرد و سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و تفت دهید. لوبیای پخته شده را صاف و به گوشت در حال تفت اضافه کنید و نمک و فلفل و رب‌گوجه را هم به آن بیفزایید و خوب تفت دهید. زعفران را هم روی آن بریزید و با یک لیوان آب بگذارید مواد با هم بجوشد و نیمی از آب آن تبخیر شود. برنج را جدا بپزید و آن را آبکش کنید.

قابلمه مناسبی را در نظر بگیرید و مقداری روغن ته آن بریزید و از نان برای ته دیگ استفاده کنید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. بعد مقداری برنج روی نان بریزید و از مواد سرخ شده لابه‌لای آن ریخته و همین طور ادامه داده تا همه برنج و مواد گوشتی و لوبیا را با هم درون قابلمه جای دهید و در این مرحله دارچین و پودر گل را روی برنج بپاشید. مقداری روغن را با یک فنجان آب داغ کنید و روی برنج ریخته و آن را دم کنید. بهتر است که برای طبخ لوبیا پلو، کره یا روغن جامد استفاده کنید. می‌توانید به جای رب گوجه فرنگی، گوجه تازه را رنده کرده و طعم رنگ متفاوتی به غذا بدهید. بعد از دم کشیدن، پلو را در دیس کشیده و با ماست چکیده از اعضای خانواده پذیرایی کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها