انار؛ سدی در برابر سرطان

یک کارشناس تغذیه گفت: خوردن انار خطر ابتلا به سرطان‌های سینه، پروستات و پوست را کاهش می‌دهد، چرا که این میوه حاوی شکل ضعیفی از استروژن گیاهی است.
کد خبر: ۶۱۹۲۱۱
انار؛ سدی در برابر سرطان

نسرین حیدری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: رادیکال‌های آزاد مولکول‌های اکسیژن‌دار ناپایداری است که در اثر تماس بدن با تشعشعات خورشید، دود سیگار یا سوختن چربی و پروتئین در بدن تشکیل می‌شود و با حمله به سلول‌های بدن آنها را تخریب می‌کند و منشا بیماری‌هایی مانند انواع سرطان، سکته قلبی، آب مروارید، آلزایمر، آسم، آرتریت روماتوئید، استئوآرتریت و پیری پوست می‌شود.
وی با بیان این‌که مصرف آنتی‌اکسیدان اثر رادیکال‌های آزاد را در بدن خنثی می‌کند، ادامه داد: بنابراین رژیم غذایی که سرشار از آنتی‌اکسیدان باشد می‌تواند از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کند و بهترین منبع آنتی‌اکسیدان‌ میوه‌ها و سبزی‌های هستند. پس وجود آنتی‌اکسیدان با رنگ‌های خاص در مواد غذایی مشخص مانند رنگ قرمز تیره در انار ونارنجی در خرمالو روند پیری در بدن را به تاخیر می‌اندازد.
وی با اشاره به این که انار منبع ویتامین A، E، C، نیاسین، اسیدفولیک، پتاسیم وفیبر است، ادامه داد: تحقیقات نشان می‌دهد انار سه برابر چای سبز آنتی اکسیدان دارد و موجب کاهش کلسترول خون، جلوگیری از لخته‌شدن خون و کاهش فشارخون می‌شود.

newsQrCode
برچسب ها: انار
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها