سناریوی قتل شوهر به چوبه‌دار گره خورد

زن جوان که با همدستی مردی سناریوی قتل شوهرش را طراحی و اجرا کرده بود، با حکم قضات دادگاه کیفری به قصاص محکوم و همدست این زن نیز با حکم ۲۵ سال زندان روبه‌رو شد.
کد خبر: ۱۳۹۲۶۷۸

به گزارش جام جم آنلاین، رسیدگی به این پرونده از آذرماه سال ۹۹ و با مرگ مشکوک مرد ۴۲ساله‌ای به‌نام میثم در خانه‌اش در شرق تهران آغاز شد. پزشکی‌قانونی علت مرگ را نارسایی تنفسی ناشی از مصرف موادمخدر دست‌ساز اعلام کرد.

تحقیقات دراین‌باره ادامه داشت تا این‌که دختر میثم یک‌سال بعد از مرگ پدرش، راز جنایت را فاش کرد و گفت: «پدرم مخالف کار کردن مادرم بود. مادرم هم برای این‌که سر کار برود پودری را در غذای پدرم می‌ریخت تا او بخوابد و بتواند سر کار برود. هر وقت من اعتراض می‌کردم، مدعی بود این داروی ضدکروناست. شک ندارم پدرم براثر خوردن این پودر جان باخته است.» با افشای این راز، مهناز ـ همسر مقتول ـ تحت بازجویی قرار گرفت و به کشتن همسرش اعتراف کرد و گفت: «من در یک لباس‌فروشی کار می‌کردم و میثم مخالف کار کردنم بود. یکی از مشتری‌های مغازه به نام حامد قرصی به من داد و گفت گیاهی است. اگر این را به شوهرم بدهم او به خواب می‌رود. نمی‌دانستم مصرف این قرص می‌تواند کشنده باشد.»

در ادامه مشخص شد مهناز پیش از این هم برای کشتن همسرش اقدام کرده اما موفق نشده بود. به این ترتیب بازپرس جنایی برای مهناز به اتهام قتل شوهرش و برای حامد به اتهام معاونت در قتل و برای برزو به اتهام شروع به قتل، قرار جلب به دادرسی صادر کرد و پرونده برای محاکمه به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. در جلسه رسیدگی به این پرونده، اولیای دم میثم برای مهناز درخواست قصاص و برای دیگر متهمان اشد مجازات خواستند. مهناز در این جلسه در دفاع از خود گفت: «قبول دارم چند بار برای قتل شوهرم اقدام کردم اما آخرین بار حامد دز دارو را بالا برد و باعث مرگ شوهرم شد. من در مرگ او نقشی نداشتم.» سپس حامد در جایگاه قرار گرفت و گفت: «مهناز با من درددل می‌کرد و خواست قرص‌هایی به او بدهم تا همسرش به خواب عمیق برود. من هم قرص‌های خواب‌آور را به او دادم و آخرین‌بار دز آن را بالا نبردم.»
پس از دفاعیات متهمان، قضات دادگاه وارد شور شده و مهناز و حامد را مقصر شناخته و زن جوان را به قصاص و همدستش را به ۲۵ سال زندان محکوم کردند.

روزنامه جام جم 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها