تغذیه خانم‌های باردار

املت مقوی

بارداری دوران بسیار حساس و مهمی برای خانم‌هاست که باید به تغذیه در این دوران توجه ویژه داشت. با تغذیه سالم می‌توان مواد مورد نیاز خود و جنین را تامین و از مشکلات و کمبودهای بعد از این دوران پیشگیری کرد.
کد خبر: ۱۳۰۳۰۳۶

املتی که آموزش می‌دهیم منبع خوبی از پروتئین، کربوهیدرات، کلسیم، آهن، فولات و فیبر است.

مواد اولیه برای 4 نفر:

تخم‌مرغ: 2عدد (2500تومان)
اسفناج خردشده: یک پیمانه (500تومان)
دانه کامل گندم یا جو: نصف پیمانه (2000تومان)
پیاز کوچک: یک عدد
پیازچه: 5عدد
شیر: 3قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری (1000تومان)
نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

دانه گندم یا جو را چند ساعت قبل از پخت شسته و با کمی آب خیس‌کرده سپس با مقداری آب می‌پزیم. وقتی کامل پخت آن را در آبکش ریخته و کنار می‌گذاریم.

سیر و پیاز را پوست‌کنده و در تابه‌ای ریخته و با روغن زیتون تفت‌داده و سرخ می‌کنیم. اسفناج را خردکرده و شسته و در آبکش می‌ریزیم و وقتی آب اضافه‌اش رفت آن را به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن دانه‌های پخته‌شده را هم اضافه‌کرده و به تفت‌دادن ادامه می‌دهیم.

در ظرف دیگری تخم‌مرغ‌ها، شیر، نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه را ریخته و خوب هم‌زده و مخلوط می‌کنیم و آن را روی مواد ریخته و آرام هم‌زده و با حرارت کم می‌پزیم سپس املت را از روی حرارت برداشته و پیازچه‌ها را که از قبل شسته و ساطوری خرد کرده‌ایم روی آن ریخته و با نان سنگک تازه سرو‌ می‌کنیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها