رفع تلخی بادمجان به روش کاملا اصولی

کد خبر: ۱۲۷۶۸۹۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، رفع تلخی بادمجان یکی از اصول مهم آشپزی است که ممکن است خیلی از افراد برای طبخ یک غذای خوشمزه با استفاده از بادمجان از آن استفاده کنند. در این مقاله با روشی اصولی و مطمئن برای رفع تلخی بادمجان آشنا خواهید شد.

 

 رفع تلخی بادمجان

 

  1. بادمجان‌ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید.
  2. آب را جوش آورده، مقدار زیادی نمک به آن اضافه کنید و بادمجان را حدود 1 ساعت، در آب نمک قرار دهید.
  3. پس از این مدت، آب آن را خالی کرده، بادمجان را به مدت 1 ساعت در آب سرد قرار دهید.
  4. این عمل را دوباره تکرار کنید، یعنی سه بار آب را عوض کنید و هر بار 1 ساعت بادمجان در آب بماند.
  5. مجددا آب را جوش آورده، نمک، آبلیمو، سرکه و شکر (از هر کدام 1 قاشق غذاخوری) به آب جوش اضافه کرده و بادمجان را به مدت 15 دقیقه در آن بپزید.
  6. پس از این مدت بادمجان را در صافی ریخته، شستشو دهید و اجازه دهید آب آن گرفته شده و خشک شود. 

 

نکته: بادمجان هایی را برای خرید انتخاب کنید که دارای پوستی مشکی، براق، سفت و بدون آثار ضربه خوردگی باشند؛ چنین بادمجان هایی تخم کمتری دارند و شیرین تر و خوشمزه تر هستند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها