طرز تهیه ترشی به

ترشی از چاشنی‌های مخصوص در آشپزی خاورمیانه است. ترشی انداختن نیز از فرآیند‌های نگهداری طولانی‌مدت مواد غذایی است که از قرار دادن مواد مختلف در محلولی از سرکه و نمک حاصل می‌شود.
کد خبر: ۱۲۷۶۶۷۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، ترشی به، از ترشی‌های خوش‌عطر و طعمی است که نیاز به ادویه یا سبزی خاصی نداشته و تنها از ترکیب میوه با سرکه و نمک تهیه می‌شود. این ترشی بسیار معطر و پرطرفدار است.

طرز تهیه ترشی به

مواد لازم ترشی به

 

میوه به

1 کیلوگرم

سرکه سیب

1 لیتر

نمک

1/2 قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه ترشی به

 

  1. کرک‌های روی پوست میوه‌های به را گرفته و سپس آن‌ها را بشویید.

  2. اجازه دهید به‌ها کاملا خشک شوند، سپس آن‌ها را چهارقاچ کرده و دانه‌ها و قسمت سفت وسط آن را جدا کنید.

  3. "میوه به" را به صورت خلالی خرد کنید و حدود یک ساعت روی دستمال نخی تمیزی پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود.

  4. سرکه و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید تا نمک در سرکه حل شود.

  5. خلال‌های به را در شیشه‌های تمیز و استریل ریخته و سرکه را روی آن‌ها بریزید تا شیشه کاملا پر شود.

  6. در شیشه‌ها را محکم بسته و به مدت ۲ هفته در محلی تاریک قرار دهید تا برسد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها