صبحانه خود را با مارمالاد شروع کنید

طرز تهیه مارمالاد انجیر

دستور چند خوراکی خوش‌رنگ‌و‌بو باشاه‌میوه فصل‌بهار

خوراکی‌هایی خوش عطر و طعم با توت‌فرنگی

زیبا، ‌خوش عطر و طعم و دوست‌داشتنی؛ ‌انگار همه صفات خوب یک خوراکی رویایی درمیوه توت‌فرنگی جمع شده است. این میوه که نوع گلخانه‌ای آن تقریبا در تمام طول سال در برخی از فروشگاه‌ها پیدا می‌شود در اصل میوه‌ای بهاری است و می‌توان با آن انواعی از نوشیدنی، مربا و دسرهای خوش عطر و طعم درست کرد و از طعمی بی‌نظیر آن لذت برد.
کد خبر: ۱۴۵۲۳۱۲
 
مارمالاد توت‌فرنگی یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه وخوش‌عطر است که معمولا برای تزئین برخی شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
موز: ۲ عدد متوسط
توت‌فرنگی: ۱۲عدد
شیر سرد: ⅔ لیوان
بستنی وانیلی لیوانی: ۴عدد

طرز تهیه اسموتی توت‌فرنگی
برای تهیه اسموتی توت‌فرنگی خوشمزه در ابتدای کار موز و توت‌فرنگی‌ها را درون فریزر قرار می‌دهیم تا نیمه‌منجمد شود. پس از گذشت حدودا ۳۰ دقیقه میوه‌ها را از یخچال خارج کرده و پوست موزها را جدا می‌کنیم.در این مرحله برگ‌های روی توت‌فرنگی‌ها را جدا کرده و آنها را درون میکسر می‌ریزیم. در ادامه موزها را خرد می‌کنیم و درون میکسر می‌ریزیم، سپس بستنی‌ها را به همراه شیر سرد به میکسر می‌افزاییم. در صورتی که بخواهیم اسموتی‌های شیرین‌تری داشته باشیم، می‌توانیم کمی شکر یا عسل نیز به میکسر اضافه کنیم. نکته دیگر این‌که اگر بخواهیم اسموتی غلظت کمتری داشته باشد،می‌توانیم مقدار شیر را افزایش دهیم.در این مرحله مواد را به خوبی میکس می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند،سپس درون لیوان‌های بزرگ می‌ریزیم. درصورت تمایل می‌توانیم مقداری موز و توت‌فرنگی را به صورت ریز خردکنیم و درون اسموتی‌ها بریزیم. خواص توت‌فرنگی به قدری زیاد است که شاید هرگز تصورش را هم نمی‌کردید این میوه کوچک و ظریف بتواند این حجم از اعجاز را به همراه داشته باشد. اگرچه ظاهر زیبای این میوه، طعم متفاوت آن و همچنین مصرف آسان و بی‌دردسرش، سبب شده تا این میوه توجه طرفداران بسیاری را به خود جلب کند اما در بین این طرفداران، کودکان حرف اول را می‌زنند.

مواد لازم مارمالاد توت‌فرنگی
توت‌فرنگی: ۱ کیلوگرم
شکر: ۱ کیلوگرم
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مارمالاد توت‌فرنگی
برای تهیه مارمالاد توت‌فرنگی  ابتدا توت‌فرنگی‌ها را پوره می‌کنیم وبه همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می‌ریزیم.حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده،سپس اجازه می‌دهیم پوره توت‌فرنگی جوش بیاید. درادامه کف حاصل ازجوشیدن پوره توت‌فرنگی را با قاشق جمع کرده و دور می‌ریزیم تا در آخر مارمالاد با کیفیت و شفافی داشته باشیم. دراین مرحله ژلاتین را با دو قاشق آب ولرم درون یک کاسه می‌ریزیم، سپس ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب بنماری می‌کنیم. زمانی که پوره توت‌فرنگی کاملا غلیظ شد، ژلاتین را به قابلمه می‌افزاییم و بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم. درادامه اجازه می‌دهیم مارمالاد توت‌فرنگی به مدت یک شبانه‌روز در یخچال استراحت کند تا به غلظت مناسب برسد.اسموتی توت‌فرنگی یکی ازانواع نوشیدنی‌های ساده و خوشمزه فصل بهار است که با ترکیبات متنوعی درست می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها