به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، قبل از اینکه طرز تهیه مارمالاد انجیر رو براتون توضیح بدم بهتره که بهتون بگم مارمالاد چیه. اکثر افراد مارمالاد رو با مربا یکی می دونن اما باید بگم که این دو تا کاملا با هم متفاوت هستن.
انجیر تازه | 500 گرم |
شکر | 1 کیلوگرم |
آب | 1 لیتر |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | 3 عدد |
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد