مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان با بیان این‌که آیین‌نامه ازدواج آسان به استان‌ها ابلاغ شده است، افزود: تا به امروز 186 هزار ازدواج دانشجویی انجام شده است که گاهی در خصوص ازدواج‌های دانشجویی آمارهای دروغ در رسانه‌ها مبنی بر وقوع 90 درصدی طلاق در بین این زوجین منتشر می‌شود که این آمارها صحت نداشته و طبق آمار ثبت احوال تنها 0.7 درصد این ازدواج‌ها به طلاق منجر شده است.
کد خبر: ۶۰۸۵۳۳
اعلام نرخ طلاق در ازدواج‌های دانشجویی

مسعود امینی به ایسنا گفت: از ابتدای امسال 930 هزار نفر برای دریافت وام ثبت‌نام کردند که تاکنون 500 هزار نفر از این تعداد وام ازدواج خود را دریافت کرده و سایر افراد نیز منتظر دریافت وام هستند.

وی اظهار کرد: در پیگیری‌های انجام شده با مجلس در تلاش هستیم یک ردیف بودجه مشخص برای وام ازدواج اختصاص داده شود تا مشکلات منابع برای پرداخت وام به زوجین حل شود.

امینی مناسب‌ترین سن برای ازدواج در دختران را بین 15 تا 19 و پسران را نیز بین 20 تا 24 اعلام و تصریح کرد: با اقدامات مشاوره‌ای می‌توان آموزش مفید به این زوجین را آغاز کرد تا شاهد پایداری ازدواج در بین این زوجین باشیم.

وی در ادامه اضافه کرد: طرح آموزش پیش از ازدواج زوجین در کشور اجرا خواهد شد و قزوین نخستین استانی خواهد بود که این طرح در آن به اجرا درمی‌آید.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: طبق آمارها سال گذشته در کشور 830 هزار ازدواج و 148 هزار طلاق به ثبت رسیده است و در قزوین 6000 ازدواج ثبت شده که 1075 مورد آن به طلاق منجر شده که نسبت به میانگین کشوری پایین‌تر است.

وی اعلام کرد: استان‌های تهران، خراسان رضوی، فارس و خوزستان بالاترین آمار طلاق را در بین استان‌های کشور دارند و در سال گذشته استان البرز نیز جزو یکی از سه شهر نخست در امر طلاق بوده که با اقدامات فرهنگی این رده به 9 کاهش پیدا کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
نام علی زینبی ازگناباد-;كارشناس علوم اجتماعی -مددكاراجتماعی
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
۰
۰
آری رعایت سن مناسب برای ازدواج یكی ازعوامل كاهش آمار طلاق می باشدوخانواده هابایدرعایت كنندوازدواج دانشجویی چون ساده تربرگزارمی شود پایدارتر است
داوود
United States
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
۰
۰
سلام
به چه دلیل قانع كننده یی ایشان میفرمایند كه طرح آموزش پیش از ازدواج زوجین در كشور، باید در بین تمام استانها، قزوین نخستین استانی باشد كه این طرح در آن به اجرا درمی آید؟ مگر تفاوت فهم ساكنان قزوین در اجرای این طرح با دیگر شهروندان كشور در چیست كه اول آنها باید آموزش ببینند و بعد دیگران؟
ارادت

نیازمندی ها