کد خبر: ۱۳۷۷۲۷۲
نویسنده مژده مظهری - چاردیواری

چه می‌خواهیم؟
عدس: 100گرم
تخم‌مرغ: 2عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
سیر تازه: 2حبه
پیاز متوسط: یک عدد
آرد سوخاری: 3قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه و روغن: به میزان لازم

چه‌جوری بپزیم؟
چند ساعت قبل از پخت، عدس را شسته و با کمی آب خیس می‌کنیم سپس آن را با کمی آب تازه در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و می‌پزیم. بعد آن را آبکش کرده و در مخلوط‌کن ریخته، له می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پوست سیر تازه و پیاز را گرفته، خردکرده و در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و سرخ می‌کنیم. تمام مواد شامل رب گوجه‌فرنگی، تخم‌مرغ، عدس، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه را به آن اضافه کرده و در مخلوط‌کن ریخته و خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود. اگر در این مرحله مایع کوکو شل بود کمی آرد سوخاری به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا کمی سفت شود. در تابه مناسبی کمی روغن ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی داغ شد کمی از مواد را با دست فرم داده و در آن انداخته و با حرارت کم دو‌طرف آن را سرخ می‌کنیم سپس روی دستمال می‌گذاریم تا روغن اضافه‌اش گرفته شود. در نهایت این کوکوی خوشمزه را در ظرف مناسبی گذاشته و با گوجه، خیارشور، سبزی خوردن و نان تازه سرو می‌کنیم. 

نکات آشپزی
*** به دلیل داشتن رب گوجه‌فرنگی، کوکو باید با حرارت کم سرخ شود در غیر این صورت روی آن می‌سوزد و درونش خام می‌ماند.
*** عدس ریز طعم بهتری به کوکو می‌دهد.
*** به جای عدس می‌توانیم از لوبیاچینی یا ماش هم استفاده کنیم، که در این صورت به مواد اولیه یک سیب‌زمینی متوسط هم اضافه می‌شود ولی عدس گزینه‌ مناسب‌تری است.
*** بهتر است آب عدس هنگام پخت کم باشد و درانتهای تمام شود تا کوکو خوشمزه‌تر ‌شود.

منبع:‌ ضمیمه چاردیواری روزنامه جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها