پاستیل میوه ای را حتما امتحان کنید

طرز تهیه پاستیل میوه ای

پاستیل ها به خاطر طعم شیرین و شکل های جذابی که دارن همیشه جزو تنقلات پر طرفدار بین بچه ها و بزرگتر ها هستن.
کد خبر: ۱۲۸۱۶۸۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، پاستیل میوه ای که در اینجا می خواهیم اونو بهتون آموزش بدیم، علاوه بر خوشمزه بودن خاصیت های زیادی هم داره ولی نباید در خوردنش زیاده روی کنین.

طرز تهیه پاستیل میوه ای

مواد لازم پاستیل میوه ای

پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
آب میوه دلخواه 1 پیمانه
رنگ خوراکی یا اسانس به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه پاستیل میوه های

  1. برای تهیه پاستیل میوه ای، ابتدا یک کاسه کوچک بردارید، پودر ژلاتین و آب را داخل آن بریزید، سپس پودر ژلاتین را به روش بن ماری یا حرارت غیر مستقیم به خوبی حل کنید تا مایع شفافی به دست آوردید.
  2. در یک قابلمه شکر، آب میوه دلخواه و رنگ خوراکی یا اسانس متناسب با آب میوه ای که انتخاب کردید را بریزید و کمی مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا زمانی که جوش بزند و شکر در آب میوه حل شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
  3. حالا پودر ژلاتینی که بن ماری کردید را به محلول شکری اضافه کنید و هم بزنید.
  4. در این مرحله پاستیلی  را که درست کردید در قالب های سیلیکونی در طرح های مختلف بریزید. سپس حداقل برای 2 ساعت قالب را در یخچال بگذارید تا پاستیل ها آماده شوند.
  5. هنگام خارج کردن پاستیل های میوه ای از قالب، مقداری شکر یا پودر شکر بر روی آن ها بریزید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها