در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، ماهی یک غذای کامل و پر پرتئین است.
فیله ماهی بدون استخوان | 200 گرم |
پیازچه خرد شده | 2 قاشق مرباخوری |
آب لیموترش | 2 قاشق مرباخوری |
سس خردل | ۱قاشق مرباخوری |
ماهی دودی | 200گرم |
کره | 1/2فنجان |
فلفل | 1/8 قاشق مرباخوری |
نان | باگت |
پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد