این میوه در تهیه انواع دسر‌ها و غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ از تهیه مربای نارنگی و چیز کیک نارنگی گرفته تا تهیه یک خورشت نارنگی لذیذ و متفاوت.
کد خبر: ۱۲۸۱۹۱۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، خورشت خوش‌رنگ و لعاب نارنگی از غذا‌های خوشمزه‌ای است که با گوشت و پوست نارنگی تهیه شده و اگر از پختن غذا‌های تکراری خسته شده باشید، یک گزینه عالی برای شماست. 

طرز تهیه خورشت نارنگی

مواد لازم خورشت نارنگی

مرغ  4 تکه 
هویج  4 عدد
نارنگی  5 عدد
آبلیمو  2 قاشق غذاخوری
آرد  1 قاشق غذاخوری
شکر  1 قاشق غذاخوری
خلال پوست نارنگی  1 لیوان
زعفران دم کرده  1 قاشق چایخوری 
پیاز  1 عدد
روغن و نمک  به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورشت نارنگی

  1. پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند ؛ هویج ها را رنده کنید و چند دقیقه در روغن و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید تا نرم شود سپس به همراه 3 لیوان آب به مرغ اضافه کنید.
  2. پس از اینکه اب غذا به جوش امد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. در این مدت خلال پوست نارنگی را آماده کنید ( به آموزش تهیه خلال پوست پرتقال مراجعه شود ).
  3. داخل ماهیتابه ای مقدار کمی روغن بریزید و آرد را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس آرد را به همراه خلال پوست نارنگی و مقداری نمک به خورش اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا آرد جذب آب خورش شود.
  4. نارنگی ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست آن به دقت جدا کنید. سپس فیله های نارنگی ، آبلیمو ، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه نمایید. حدود 30 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج ساده سرو کنید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها