سس ها یکی از متنوع ترین طعم دهنده ها هستن که با مواد اولیه ی مختلف و به روش های گوناگون درست میشن. تنوع خیلی زیاد سس ها باعث شده که برای هر پیش غذا، غذا و دسر از سس مخصوصی استفاده میشه.
کد خبر: ۱۲۸۱۳۴۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ،‌ پوره ی توت فرنگی یک نوع سس میوه ای غلیظه که ترکیبی خوشمزه از توت فرنگی و شکره. این پوره به اسم سس توت فرنگی هم شناخته میشه.

طرز تهیه پوره توت فرنگی

مواد لازم پوره توت فرنگی

توت فرنگی 570 گرم
شکر 50-60 گرم
آب لیمو تازه چند قطره

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه پوره توت فرنگی

  1.  توت فرنگی ها را بشویید و کلاهک (برگ) بالای آن را جدا کنید.
  2.  توت فرنگی ها را داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
  3.  بعد از یخ زدن توت فرنگی ها، آن ها را داخل کاسه ای بزرگ بریزید تا یخ آن آب شود.
  4.  پس از ذوب شدن، توت فرنگی ها را به همراه آب شان داخل مخلوط کن با میکسر بریزید. تا زمانی که توت فرنگی ها کاملا له و پوره شوند، آن ها را با سرعت زیاد مخلوط کن میکس کنید.
  5.  شکر را به پوره توت فرنگی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا شکر ها کاملا حل شده و پوره یکدست و غلیظ شود. کمی آب لیمو ترش به پوره اضافه کنید تا طعم آن بی نظیر شود.
  6.  پوره توت فرنگی را داخل ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید. هر زمان خواستید آن را از یخچال بیرون آورده و استفاده کنید.نوش جان!
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها