سالاد در واقع نوعی پیش غذاست که برخی از افراد به عنوان وعده غذایی شام مصرف می‌کنند. انواع مختلفی از سالاد‌های ایرانی و خارجی با عنوان سالاد شیرازی، سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد کاردینال و ...
کد خبر: ۱۲۸۱۰۷۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،سالاد اسپانیایی، نوعی سالاد مخلوط سبزیجات و مواد پروتئینی است که در انواع مختلفی تهیه شده و با سس مخصوص سالاد اسپانیایی سرو می شود.

طرز تهیه سالاد اسپانیایی

مواد لازم سالاد اسپانیایی

گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
خیار 2 عدد
زیتون بدون هسته 1/2 پیمانه
سرکه 2 قاشق غذاخوری
کاهو 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
تن ماهی 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
 
 
 

طرز تهیه سالاد اسپانیایی

  1. تخم مرغ‌ها را آب پز کرده، پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
  2. خیار‌ها را پس از شستن به صورت مکعب‌های درشت خرد کنید.
  3. گوجه فرنگی را نیز بشویید و به صورت مکعبی درشت برش بزنید.
  4. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
  5. همه مواد را در ظرف مخصوص سالاد ریخته و تن ماهی را به آن اضافه کنید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مزه دار شود.
  6. در صورت تمایل می‌توانید مواد را به صورت ردیف‌های جداگانه در ظرف سرو بچینید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها