شیرینی مارشمالو رنگی، سفید یا شکلاتی را شما در خانه به سادگی با گلوکز، به صورت ساده یا توپکی و مارپیچی، با پودر ژله و بدون پودر ژله و با ژلاتین هم می‌توانید درست کنید.
کد خبر: ۱۲۸۱۰۷۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، شیرینی مارشمالو چیزی شبیه مسقطی یا راحت‌الحقوم خودمان است.

طرز تهیه مارشمالو ژله ای

مواد لازم مارشمالو ژله ای

پودر ژله آلوورا  1 بسته
رنگ خوراکی  مقدار لازم
مارشمالو  مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه مارشمالو ژله ای

  1. مارشمالوها را روی سطح کار قرار دهید و داخل آنها را خالی کنید ( دقت کنید انتهای مارشمالو سوراخ نشود ).
  2. پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1 لیوان اب جوش اضافه کنید ، مخلوط کنید تا ژله شفاف شود سپس 1/2 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود ( ژله باید کاملا سرد شود ، گرم بودن ژله مارشمالو را ذوب میکند ).
  3. پس از اینکه ژله سرد شد با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید سپس داخل مارشمالوها را با ژله پر کنید و چند ساعت در جای خنک قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها