در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، آش قلیه یک نوع آش محلی است که در این فصل خوردن آن بسیار دل چسب است.
نخود 175 گرم
لوبیا قرمز 175 گرم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
سبزی (شامل نعناع، تره، جعفری، گشنیز و خلواش) 1 کیلو
پیاز متوسط رنده شده 2 عدد
کشمش 250 گرم
هویج و چغندر 500 گرم
قیسی 300 گرم
آرد برنج 1 لیوان
آبغوره 1 و 1/2 لیوان
شکر 2 قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: