اردور مرغ را می توانید در وعده‌ی میان وعده ، شام یا پیش غذا سرو کنید .
کد خبر: ۱۲۸۰۳۶۲
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک، در این بخش دستور تهیه و پخت “اردور مرغ” و کرفس را آموزش می‌دهیم.
طرز تهیه و پخت اردور مرغ و کرفس

مواد لازم اردور مرغ و کرفس

 
سینه مرغ 
2 عدد 
ساقه نرم کرفس  4 عدد
کاهوی خرد شده  2 لیوان
پنیر موزارلا رنده شده 1/2 لیوان
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
نان تست  به مقدار لازم
 

طرز تهیه اردور مرغ و کرفس

سینه مرغ را با پیاز ، نمک و فلفل بپزید. سپس سینه مرغ پخته شده را به تکه های کوچک خرد کنید.
ساقه های کرفس را ریز خرد کنید ( برای تهیه غذاهای خام از ساقه های داخلی و نرم کرفس استفاده کنید ) و همراه با پنیر رنده شده به تکه های مرغ اضافه و مخلوط کنید.
سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید تا اردور یکدست شود ( میتوانید کمی آبلیموی تازه هم اضافه کنید ).
نان های تست را کمی حرارت دهید تا برشته شوند. سپس بین هر دو نان مقداری از مواد اردور و مقداری کاهوی خرد شده بریزید و سرو کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها