کد خبر: ۱۲۷۹۹۰۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، میتوانید ساقه های سبزی را جداگانه و با همین روش در ماکروفر خشک کنید اما توجه کنید که بدلیل ضخامت ساقه زمان بیشتری برای خشک شدن لازم است.

خشک کردن سبزی در ماکروفر

خشک کردن سبزی در ماکروفر

  1. سبزی تازه را تمیز کنید و بشویید ( برگ های سبزی را از ساقه جدا کنید ). سبزی ها را روی پارچه تمیزی پهن کنید تا رطوبت سبزی ها گرفته شود ( روی برگ سبزی هیچ اثری از رطوبت نباشد در غیر اینصورت رنگ سبزی پس از خشک کردن سیاه خواهد شد ).
  2. تکه ای دستمال کاغذی روی بشقاب بگذارید و سبزی را روی دستمال پهن کنید ( سعی کنید سبزی ها روی هم قرار نگیرند ). ماکروفر را روی حداکثر قدرت قرار دهید سپس بشقاب را داخل ماکروفر بگذارید.
  3. حدود 1-2 دقیقه زمان برای خشک شدن سبزی زمان لازم است ( هر 10 ثانیه در ماکروفر را باز کنید و سبزی را زیر و رو کنید ) ، پس از این مدت زمان سبزی خشک را با دست خرد کنید و داخل ظرف بریزید. این روش برای خشک کردن انواع سبزی ها کاربرد دارد.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها