بیفتک را نباید بیش از حد سرخ کرد زیرا طعم آن تلخ خواهد شد

طرز تهیه بیفتک

طرز تهیه بیفتک با سس قارچه که طعم فوق العاده ای داره و مخصوص کساییه که دوست دارن این غذا رو با سس ویژه سرو کنن. روش دوم، طرز تهیه بیفتک با ربه که به روش خاصی درست میشه.
کد خبر: ۱۲۷۹۸۹۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، غذاهای گوشتی یکی از لذیذترین غذاهاست که به شکل های مختلف مزه دار و طبخ میشه. یکی از پر طرفدارترین غذاهای گوشتی، استیک و بیفتکه. بیفتک و استیک غالبا با راسته ی گوساله درست میشه.

طرز تهیه بیفتک

مواد لازم بیفتک

گوشت راسته گوساله 0.5 کیلوگرم
قارچ 250 گرم
آرد 1 قاشق غذاخوری
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
خامه 200گرم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه

 

طرز تهیه بیفتک

  1.  گوشت بیفتک را خوب با بیفتک کوب بکوبید تا کاملا نازک شود.
  2.  روی هر دو طرف گوشت را فلفل بپاشید و آن را با دست ماساژ دهید تا همه ی قسمت های گوشت طعم دار شود.
  3.  سپس آن را داخل مقدار بسیار کمی روغن سرخ کنید. زمانی که هر دو طرف بیفتک سرخ شد، آن ها را از تابه خارج کنید.
  4.  قارچ ها را به شکل ورقه ای و پیاز را به شکل نگینی خرد کنید.
  5.  پیازها را داخل تابه و کمی روغن تفت دهید و بعد از آن که نرم و طلایی رنگ شد، قارچ ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید (می توانید چند قطره آب لیمو ترش به قارچ ها اضافه کنید تا سیاه نشوند).
  6.  پس از آن که رنگ قارچ ها نیز تغییر کرد، آرد الک شده، خامه،‌ سس سویا، فلفل و نمک را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید. اجازه دهید تا سس کمی بجوشد.
  7. بیفتک های آماده شده را داخل سس قرار دهید. درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا بیفتک ها کمی با سس بپزند.
     
  8.  بیفتک ها را داخل بشقاب سرو کرده و مقداری از سس قارچ را روی آن بریزید. سپس روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها