در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج،ترکیهایها به سوپ سیرابی ، اِشکِمبه چورباسی میگویند و یونانیها نامش را اِسکمبی اَوگو لِمونو گذاشتهاند. یعنی سوپی که با تخم مرغ و آبلیمو طعمدار شده است.
سيراب شيردان گوسفند | نيم کيلوگرم |
آب | به مقدار لازم |
سير | 6 حبه |
نمک | به مقدار لازم |
آرد | 2 قاشق غذاخوري |
ماست | 1 قاشق غذاخوري |
زرده ي تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 2 قاشق غذاخوري |
فلفل قرمز | 1 قاشق غذاخوري |
سرکه | 3 قاشق غذاخوري |
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: