شنیدن رنج‌ مردم برایم عادی نشده!

کتاب «خانواده ابدی» با حضور معصومه رامهرمزی و چند منتقد، نقد و بررسی شد

شنیدن رنج‌ مردم برایم عادی نشده!

۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸

اشاره: نشست بررسی کتاب «خانواده ابدی» نوشته معصومه رامهرمزی با حضور مرتضی قاضی(منتقد)، دکتر شاهرضایی(منتقد)و تعدادی از اهالی ادبیات و رسانه به همت تم‌استوری در کافه‌کتاب زیتون برگزار شد.

کتابی که با آن تنها گریه کردم

چند خط برای کتاب «تنها گریه کن» که با تقریظ رهبر انقلاب اوج گرفت

کتابی که با آن تنها گریه کردم

۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵

«تنها گریه کن» عنوان کتابی است به قلم اکرم اسلامی که انتشارات حماسه‌یاران آن را منتشر کرده و به چاپ ۱۸۸ رسیده است. کتاب از همان دست کتاب‌هایی است که نویسندگان و روایتگران سرگذشت خانواده شهدای دفاع‌مقدس را به تکاپوی گفتن و نوشتن تشویق کرده است.

استفاده از زبان کودکانه در انتقال مفاهیم

«روز جهانی کتاب کودک» اگر چه گذشت اما بحث‌هایش تمام نمی‌شود

استفاده از زبان کودکانه در انتقال مفاهیم

۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸

روز دوم آوریل در تقویم میلادی و چهاردهم فروردین در تقویم شمسی، یادآور سالروز تولد هانس کریستین اندرسن، نویسنده مشهور دانمارکی است. وی بین سال‌های ۱۸۳۵ تا ۱۸۷۲ میلادی، هر سال قصه‌ای برای کودکان به رشته تحریر درآورد که او را در ردیف بهترین نویسندگان دانمارک ودرشمار بهترین داستان‌سرایان جهان قرار داد.

بیانیه شعر :وعده صادق 

بیانیه شعر :وعده صادق 

۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۴

عارفی در میان غارت و جنگ

چرا باید یک روز از تقویم به نام عطار باشد؟

عارفی در میان غارت و جنگ

۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷

چرا باید یک روز از تقویم رسمی ‌کشور را به نام فریدالدین عطار نیشابوری نام‌گذاری کرد؟ شاید شما نیز این سؤال را از خود پرسیده باشید، به‌خصوص این‌که در کشور ما شاعران و نویسندگان بزرگ و برجسته کم نیستند، در همان قرن ششم که عطار در آن می‌زیسته است، چهره‌های بنام و بزرگی چون خاقانی، انوری، اوحدی مراغه‌ای، کمال‌الدین عبدالرزاق، مسعود سعدو... می‌زیسته‌اند که هرکدام نامی‌بزرگ و سترگ در شعر و ادب فارسی‌اند. جایگاه عطار مگر چه برجستگی ویژه‌ای دارد که باید به صورتی ویژه از او تجلیل کرد و درباره‌اش حرف زد؟

۱۰راهکار توسعه نشر در ایران

در آستانه برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

۱۰راهکار توسعه نشر در ایران

۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴

نشر حرفه‌ای دارای شرایط و خصوصیاتی است که دردنیا تجربه شده ودرکشورما نیزناشران حرفه‌ای،هرچند کم‌تعداد،وجود دارند. هدف سیاستگذاران حوزه نشر کتاب بایدحرفه‌ای‌سازی نشر باشد تا جامعه بتواند از مواهب آن استفاده کند. در همین زمینه سیدعباس حسینی‌نیک، مدیر انتشارات مجد،۱۰راهکار مهم را برای توسعه جامعه نشر در ایران برشمرده است.

چرخه معیوب فعالیت‌های فرهنگی

چرخه معیوب فعالیت‌های فرهنگی

۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳

درصد بسیار بالایی از کارهای هنری و فرهنگی ما بدون توجه به بلوک‌بندی مخاطبان تولید می‌شوند و هیچ نقشی در پیشبرد وضعیت فرهنگی اجتماع ندارند بلکه عمدتا در دایره مفهومی به نام مخابره به خویشتن قرار می‌گیرد.

ببینید | پارسی یا فارسی؟

ببینید | پارسی یا فارسی؟

۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱

سخنان دکتر مجد را در مورد زبان فارسی در این مطلب مشاهده کنید.

روایت فتوحات عرفانی سیدمرتضی

به مناسبت سالروز شهادت سیدشهیدان اهل قلم

روایت فتوحات عرفانی سیدمرتضی

۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶

قرارست در ماه روزه‌داری از خودمان برآییم، پوست بترکانیم. پیله‌هایی را که دانسته و ندانسته به گرد خویشتن‌مان تنیده‌ایم از یکدیگر بردریم و به‌قول بیدل ابوالمعالی: باید از خودمان دری به خانه خورشید بازکنیم.

یادمان حوض‌ خون در ایستگاه تعطیلی

چرا مسئولان با تولیدکنندگان کتابی که مورد عنایت رهبری است، همراهی نمی‌کنند؟!

یادمان حوض‌ خون در ایستگاه تعطیلی

۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲

اشاره: گروه فرهنگی تحقیقاتی شهید جواد زیوداری در حالی تشکیل شد که فضاسازی‌های صورت‌گرفته درباره شهر اندیمشک، باعث مخفی‌ماندن نقش این شهر در دوران دفاع مقدس شده بود. کتاب «حوض‌ خون» اولین محصول این گروه بود که به‌زودی توانست نظر مخاطبانش را جلب کند و به چاپ‌های متعدد برسد‌؛ کتاب قطوری که روایت زنان از حضور در بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک و شست‌وشوی البسه و ملحفه خونی رزمندگان را منعکس کرده بود و لحظات نفسگیری داشت.

قبلی۳بعدی