از دامن سوگلی ناصرالدین‌شاه تا کلیپس‌های دهه‌۸۰

بخوانیم درباره گذر زمان و تغییر جالب مد در بعضی دوران‌ها

از دامن سوگلی ناصرالدین‌شاه تا کلیپس‌های دهه‌۸۰

۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۶

مد، اصطلاحی در زمینه هنر طراحی پوشاک است که تحت تأثیر اوضاع فرهنگی و اجتماعی جامعه در یک دوره زمانی مشخص انجام می‌پذیرد. موضوعی که در ایران اغلب منفعلانه با آن عمل شده و معمولا محل شوخی و خنده هم بوده است.

یک فرهنگ‌سازی نو

یک فرهنگ‌سازی نو

۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۵

سؤال «لباس‌های عیدتان چه زمانی می‌رسد؟» همواره احساس نو و تازگی دارد، چراکه منتظر از راه رسیدن پوشاکی خاص و متفاوت هستیم؛ اما اگر مدل لباسی که در سال گذشته به‌اصطلاح مد بوده را با لباس‌های عید امسال مقایسه کنیم، شاید تفاوت آنچنانی احساس نشود. البته روی صحبت من، با صنعت مد و لباس نوجوان است.

تربیت فجازی!

تربیت فجازی!

۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹

هوش مصنوعی، پدیده‌ای نه‌چندان جدید است که سیر صعودی تنوع خدماتش در چند ماه اخیر نقل مجالس عام و خاص شده است. ماشین‌هایی که پا در کفش اکثر حوزه‌ها کرده و زندگی را گاهی به کام ما شیرین کرده و گاهی هم تلخی ترس از آینده را در دل‌مان انداخته‌ است؛ آینده‌ کودکانی که مقوله‌ تربیت آنها با وجود تغییراتی که هوش مصنوعی دارد در جهان ایجاد می‌کند، سرشار از نقاط ابهام است.

چه جوری مامان بابای خودمون باشیم؟

راهکارهایی برای تربیت خود و ایجاد عادات خوب و ترک عادات بد

چه جوری مامان بابای خودمون باشیم؟

۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹

همه ما روزی با پکیجی که فراتر از زمانه خود بود و هنوز روان‌شناسان هم به آن نرسیدند، تربیت شدیم. درست متوجه شدید! پکیج دمپایی و مگس‌کش و وایسا کارت ندارم. کم کم که بزرگ شدیم و به قول مادرهای‌مان خرس گنده، یاد گرفتیم بدون این‌که نیشگون بگیرن‌مان اتاق‌مان را مرتب کنیم و تکالیف‌مان را بنویسم اما آیا این‌که دیگر از کتک‌های شیرین والدین در امانیم به این معناست که واقعا تربیت شدیم؟ و دیگر نیازی به این‌که کمی سرکوفت یا تشویق بشنویم نیست؟

چه خبر تونه!

۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۶

تربیت، واژه‌ای که هیچ‌گاه از بین نمی‌رود؛ بلکه از شکلی به شکل دیگر تغییر می‌کند! ما در طول زندگی همواره در حال تربیت دیدن و تربیت‌کردن به روش‌های گوناگون هستیم که برخی از آنها مستقیم و برخی غیرمستقیم هستند.تربیت، مثل یک پازل هوشمند، تشکیل شده از قطعات گوناگونی است که با دقت و هماهنگی به یکدیگر می‌پیوندند؛ این پازل باعث شناخت بهتر از خود، دیگران و جهان می‌شود.

تربیت به روش پرفورمنس

گفتگو با حسین فراهانی، نویسنده و کارگردان

تربیت به روش پرفورمنس

۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵

از آنجا که تب‌و‌تاب تربیت و کار آموزشی برای نوجوان در این شماره‌ ما داغ است و از زوایای مختلف به آن پرداخته‌ایم، تصمیم گرفتیم تا مصاحبه‌ای با آقای فراهانی، فعال هنری ــ فرهنگی حوزه‌ نوجوان داشته باشیم.‌ بیشتر از این طولش ندهم،خودتان اصل حرف‌هارا از زبان ایشان بخوانید.

فلسفه بی‌تربیتی

درباره مبحث پرورش در مدارس به بهانه ۸ اسفند، آغاز هفته تعلیم

فلسفه بی‌تربیتی

۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵

این تکه کلام روی مخ معلم‌ها که می‌گویند: «مگه تربیت نداری؟!» به قدمت پدر پدر پدربزرگ و جد و آبا‌مان است‌؛ مال امروز و دیروز نیست. تربیت در مدارس از منظر معلم‌ها یک امر خانوادگی است. یعنی می‌خواهند یک دختر یا پسر خوب و بی‌عیب و ایراد از خانواده تحویل بگیرند و حالا روی آموزش املا و بعلاوه و منهایش کار کنند. درحالی که از منظر استاد صفائی حائری، تربیت از آهن، ماشین‌ ساختن و از بشر، آدم آفریدن است. ناگفته نماند که بی‌راه نمی‌گویند‌؛ تربیت سال‌ها قبل از تولد شروع می‌شود؛ از متولد شدن خود پدر و مادر!

عقب‌گرد

آنچه در نوجوانه اتفاق می افتد

عقب‌گرد

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۳

اگر شهروندها بازی نکنند، بازی می افتد دست گادفادرها

گفتگوی نوجوانه با نماینده مجلس، مهدی عسگری

اگر شهروندها بازی نکنند، بازی می افتد دست گادفادرها

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲

در حاشیه آخرین روز از نمایشگاه مطبوعات و رسانه به گفتگو و مصاحبه با یکی از نمایندگان مجلس، آقای مهدی عسگری پرداختیم. در ابتدای امر سردبیر نوجوانه اشاره داشتند که هفته‌نامه "نوجوانه" تحریریه‌ای است که می‌خواهد صدای تمام نوجوانان ایران باشد و به مسائل و موضوعات و دغدغه‌ی آن‌ها بپردازد. ایشان در ادامه به نمایندگی از نوجوانان، سوالات و مطالباتی را مطرح کردند.

شبکه امید حذف‌شدنی نیست

در گفت‌وگوی نوجوانه با رییس صداوسیما مطرح شد:

شبکه امید حذف‌شدنی نیست

۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۵

دکتر پیمان جبلی در چهارمین روز نمایشگاه رسانه‌های ایران به شایعاتی پیرامون حذف یک شبکه تلویزیونی پاسخ داد.

قبلی۵بعدی