نصب بدافزار در قالب فیلترشکن توسط مجرمان سایبری

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ مطرح کرد؛

نصب بدافزار در قالب فیلترشکن توسط مجرمان سایبری

۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۰

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: بسیاری از مجرمان سایبری بدافزار‌های خود را در قالب فیلترشکن روی گوشی‌ها نصب می‌کنند.

دارویی برای کنترل ذهن؟!

دارویی برای کنترل ذهن؟!

۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸

در طول دوره اولیه جنگ سرد، سیا متقاعد شد که کمونیست‌ها دارو یا تکنیکی را کشف کرده‌اند که به آنها اجازه می‌دهد ذهن انسان‌ها را کنترل کنند. در پاسخ، سیا برنامه مخفی خود را به نام MK-ULTRA برای جست‌وجوی یک داروی کنترل ذهن که بتواند علیه دشمنان مسلح شود، آغاز کرد. MK-ULTRA  که از دهه 1950 تا اوایل دهه60 فعالیت می‌کرد، توسط شیمیدانی به نام سیدنی گوتلیب ایجاد و اداره می‌شد. استفان کینزر، روزنامه‌نگار که چندین سال در مورد این برنامه تحقیق کرد، این عملیات را «پایدارترین جست‌وجو‌ی تاریخ برای تکنیک‌های کنترل ذهن» می‌نامد.

حملات سایبری «انانیموس» به سایت های دولتی صحت ندارد

مرکز ملی فضای مجازی:

حملات سایبری «انانیموس» به سایت های دولتی صحت ندارد

۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰

مرکز ملی فضای مجازی ادعاهای اخیر گروه انانیموس درخصوص حملات سایبری به سایت های دولتی کشور را تکذیب کرد.

ببینید | ۱۵ مورد از حمله سایبری به مراکز دولتی ایران

ببینید | ۱۵ مورد از حمله سایبری به مراکز دولتی ایران

۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۹

از مهرماه ۹۹ سازمان‌های دولتی هدف حملات مختلف سایبری قرار گرفته‌اند و به‌گفته پلیس فتا، این به‌ معنای «جنگ سایبری» است.

دردسرسازی لندو برای مشتریان

دردسرسازی لندو برای مشتریان

۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸

چند روز پیش بود که یکی از مشتریان لندو به اعتراض در مورد سازوکار تسویه مالی این شرکت با بانک آینده پرداخته و گفته بود تسویه نشدن اقساط پرداختی او به لندو باعث شده است سوابق بانکی وی دچار مشکل شود و سامانه اعتبارسنجی، او را به‌رغم نداشتن قسط عقب‌مانده به‌عنوان مشتری بدحساب بشناسد. ماجرا چه بود؟‌ شرکت لندو که به‌عنوان واسطه وام بین بانک آینده و مشتریان عمل می‌کند طبق این گزارش اقساط مشتریان را به‌موقع به بانک پرداخت نکرده بود و به همین دلیل بسیاری از مشتریان دچار مشکل شده بودند.

هشدار مرکز مدیریت راهبردی افتا درباره نسخه رایگان ضدبدافزار کسپرسکی

هشدار مرکز مدیریت راهبردی افتا درباره نسخه رایگان ضدبدافزار کسپرسکی

۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۰

مرکز مدیریت راهبردی افتا اعلام کرد: استفاده کاربران از نسخه‌ های رایگان ضدبدافزار کسپرسکی، آنان را در دام بدافزار پیچیده‌ای گرفتار و دسترسی مهاجمان سایبری را به سیستم‌های عامل این افراد، همیشگی کرده است.

در پذیرش سرمایه باید به چه نکاتی توجه کرد؟

چند افسانه در مورد شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر

در پذیرش سرمایه باید به چه نکاتی توجه کرد؟

۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶

استیو جابز، مارک زاکربرگ، سرگئی برین: ما از این کارآفرینان به دلیل موفقیت‌هایشان تجلیل می‌کنیم و اغلب به همان اندازه، سرمایه‌گذاران خطرپذیر را که از استارت‌آپ‌هایشان حمایت کردند و در شکوه آنها سهیم بودند تحسین می‌کنیم. شرکت‌های معروف سرمایه‌گذارخطرپذیر رمز و رازهایی در مورد توانایی خود در یافتن و تامین مالی موفق‌ترین شرکت‌های جوان پرورش دادند. فوربس برترین سرمایه‌گذارخطرپذیر‌های فردی را در لیست خود شناسایی می‌کند و به‌طور ضمنی به آنها اعتبار می‌دهد. به نظر می‌رسد داستان سرمایه‌گذاری خطرپذیر روایتی قانع‌کننده از سرمایه‌گذاری‌های جسورانه باشد.

پیام رسان سیگنال هم هک شد!

پیام رسان سیگنال هم هک شد!

۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۳

حدود 1900کاربر سیگنال، اپلیکیشن پیام‌رسانی که اغلب به‌عنوان استاندارد طلایی حریم خصوصی در نظر گرفته می‌شود، مورد هک قرار گرفتند و هکرها به شماره تلفن یا کدهای تأیید متنی آنها دسترسی دارند. این نقض بخشی از یک حمله فیشینگ به شرکت ارتباطی Twilio بود که سرویس تأیید پیامک سیگنال را ارائه می‌دهد. بخشی از اطلاعیه دوشنبه سیگنال در تایید نقض داده‌ها این است که یک مهاجم از طریق فیشینگ به کنسول پشتیبانی مشتری Twilio دسترسی پیدا کرد. برای تقریبا 1900کاربر، 1)شماره تلفن آنها برای ثبت نام در یک حساب سیگنال فاش شد، 2)کد تأیید پیامک مورد استفاده برای ثبت نام در سیگنال فاش شده است.

گسترش نوعی از بدافزارهای سرقت اطلاعات | نرم‌افزارهای کرک شده نصب نکنید

مرکز مدیریت راهبردی افتا اعلام کرد:

گسترش نوعی از بدافزارهای سرقت اطلاعات | نرم‌افزارهای کرک شده نصب نکنید

۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۰

مرکز مدیریت راهبردی افتا اعلام کرد: نوعی بدافزار سرقت اطلاعات به نام Amadey با استفاده از Backdoor دیگری به نام SmokeLoader در حال گسترش است.

تب و تاب جدید پیام ناشناس

آنچه باید درباره نرم افزار NGL و رشد آن بدانید

تب و تاب جدید پیام ناشناس

۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۰

به نظر می‌رسد هر چند سال یکبار، یک پلتفرم پیام‌رسان ناشناس جدید وارد بازار می‌شود و به سرعت پایگاه هواداران، سرمایه‌گذاری‌ها و توجه رسانه‌ها را به دست می‌آورد. سپس افول می‌کند و کم‌کم از بین می‌رود. معمولا علت ترکیبی از قلدری، آزار و اذیت بدون محدودیت یا اطلاعات نادرست است که در این پلتفرم‌ها شکوفا می‌شود. با این حال برنامه‌های جدید از این نوع همچنان در راه است. یکی از جدیدترین محصولات NGL است که از کاربران دعوت می‌کند تا سوالات و نظرات ناشناس را از طرفداران خود در اینستاگرام، توییتر، فیسبوک یا جاهای دیگر درخواست کنند. وبسایت اپلیکیشن توضیح می‌دهد که NGL به معنای دروغ نمی‌گوید است.

قبلی۶بعدی